صدای جمهوری اسلامی ایران

روس‌ها برای حمایت از مردم فلسطین كه در آستانه سال نو میلادی در معرض جنگی مرگبار قرار گرفته‌اند ابتكار عمل جالبی به خرج داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری فارس، روس‌ها برای حمایت از مردم فلسطین كه در آستانه سال نو میلادی در معرض جنگی مرگبار قرار گرفته‌اند ابتكار عمل جالبی به خرج داده‌اند.

طبق گزارش پایگاه آناتولی مردم با قراردادن درخت‌های كریسمس و اسباب‌بازی مقابل سفارت فلسطین در مسكو همبستگی خودشان را با مردم غزه اعلام كرده و با حملات اسرائیل علیه غزه مخالفت كردند.

مطابق این گزارش، بیش از 50 درخت كریسمس، همراه با عكس‌هایی كه جنایت‌های اسرائیل را نشان می‌دهد مقابل این سفارتخانه قرار گرفته‌اند. شهروندان علاوه بر این، باركدهایی را برای كمك به فلسطین در كنار این عكس‌ها قرار داده‌اند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اكتبر (15 مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیك به دو دهه محاصره غزه و زندان و شكنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز كرد.

این عملیات یكی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ كردند، به روستاها یورش بردندو علاوه بر كشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز كرد و این منطقه را تحت محاصره كامل قرار داد. با وجود این، آن‌طوركه تحلیلگران می‌گویند، عملیات طوفان‌الاقصی شكست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل كرده است.

مقام‌های رژیم اسرائیل هدف نظامی خود در این جنگ را نابودی حماس اعلام كرده‌اند. این در حالی است كه بسیاری از تحلیلگران، حتی در فلسطین اشغالی امكان تحقق این هدف را زیر سوال برده‌اند.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی