صدای جمهوری اسلامی ایران

فاطمه نانی زاد با اشاره به این كه اكنون جنگ، جنگ روایت ها است، تصریح كرد: یكی از ابزاری كه می توان از آن استفاده كرد برای این كه ما به نسل های آینده حقیقت را بگوییم و اجازه ندهیم در جنگ روایت ها بازنده باشیم، زبان شعر است.

به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت؛ برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت با دكتر فاطمه نانی زاد شاعر و مدیر اجرایی دفتر ادبیات و هنر نهاد نماینده رهبر معظم انقلاب در دانشگاه تهران به صورت تلفنی گفت‌وگو كرد.

فاطمه نانی زاد از ضرورت ورود ادبیات و شعر به موضع فلسطین گفت و بیان كرد: ما آموخته ایم اگر بخواهیم ارزش ها و آن چیزی كه به آن اعتقاد و باور داریم در دل تاریخ نصب كنیم و ماندگار و مانا كنیم باید آن را با زبان هنر در بیاویزیم.

وی افزود: شعر به فرموده مقام معظم رهبری، سرمایه ملی ما محسوب می شود و جایگاهش نسبت به هنرهای دیگر فوق العاده متمایز است.

این شاعر اظهار كرد: در زبان شعر با توجه به این كه ابزار هنری، كنایه ها و استعاره ها و صنایع مختلف ادبی را بكار می گیریم، اندیشه و آن چیزی كه به آن باور داریم با زبانی دیگر كه زبان هنر است به تصویر می كشیم و در دل تاریخ مانا و ماندگارش می كنیم.

وی با تاكید بر این كه زبان شعر بین همه كسانی كه روح بلند و لطیفی را دارا هستند، مشترك است، بیان كرد: این افراد در هر نقطه ای از عالم كه باشند، زبان شعر زبان همدلی است.

نانی زاد در مصاحبه با رادیو مقاومت با اشاره به این كه مسئله فلسطین و اهمیت و ضرورتش ایجاب می كند تا شاعر همه كشورهای آزاده از جمله ایران نسبت به آن واكنش داشته باشند، گفت: رهبر معظم انقلاب در یكی از دیدارهایی كه در ماه رمضان با شاعران داشتند فرمودند كه شاعر باید موضع مند باشد و منفعل نباشد و در بزنگاه ها حضور فعال داشته باشد و با شعرش موضع و مواضعش را اعلام كند.

وی افزود: در این مدتی كه شاهد اتفاقات دلخراشی از مردم مظلوم غزه هستیم، شاعران ما البته كه از دیرباز نسبت به این مسئله واكنش داشتند اما این روزها و طی یكی دو ماه اخیر، واكنش بیشتری داشتند و از ابزار هنری خودشان استفاده كردند تا مظلومیت مردم فلسطین و غزه را فریاد بزنند و به نسل های آینده واقعیت را بگویند.

مدیر اجرایی دفتر ادبیات و هنر نهاد نماینده رهبر معظم انقلاب در دانشگاه تهران با اشاره به این كه اكنون جنگ، جنگ روایت ها است، تصریح كرد: یكی از ابزاری كه می توان از آن استفاده كرد برای این كه ما به نسل های آینده حقیقت را بگوییم و اجازه ندهیم در جنگ روایت ها بازنده باشیم، زبان شعر است.

وی متذكر شد: نكته ای كه در شعر شاعران ما كه اخیرا سروده اند خیلی مشاهده شد، مسئله موعود و گره خوردن مسئله فلسطین به رسیدن و تحقق وعده ای كه خداوند فرموده است، مردی كه می آید و جهان را از عدل و داد لبریز می كند، بود.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید.

همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • نویسندگان در روایت عاشقانه‌های دفاع مقدس مراقب خطوط قرمز باشند

  • استاندارد دوگانه رسانه‌های معاند در بیان تحولات سوریه

  • نیروهای نیابتی همان سربازان یهود در پادگانِ اسرائیل هستند

  • انصارالله یمن اسرائیل و آمریكا را فلج دفاعی كرده است

  • هسته‌های مقاومت در سوریه تشكیل می‌شود

  • روایت جنگ بدون روایت‌های زنانه ناقص است

  • آینده‌ای پرتنش و مبهم در انتظار صحنه‌گردانان در سوریه است

  • قابلیت‌های یمن فراتر از تصورات مردم منطقه است

  • پشتیبانی زنان مكتب حضرت زهرا(س) از جبهه‌های حق

  • ثمره خون‌های مقاومت جنبش‌های ضد صهیونیستی اروپاست