صدای جمهوری اسلامی ایران

شبكه 12 اسرائیل خبر داد كه مقلامات این رژیم از تصمیم آمریكا مبنی بر خروج ناو هواپیمابر «یو اس اس جرالد فورد» از آب‌های فلسطین اشغالی عصبانی هستند و خواستار توضیح واشنگتن شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری فارس؛ رژیم اسرائیل در حالی خود را وارد جنگ غزه كرده كه همواره در ارتباط با حمایت‌های گسترده و بی چون و چرای آمریكا اطمینان خاطر داشته است و اكنون تصمیم آمریكا برای خروج ناو هواپیمابر «یو اس اس جرالد فورد» از آب‌های فلسطین اشغالی، به شدت مقامات تل آویو را عصبانی كرده است.

شبكه 12 رژیم اسرائیل امروز (پنج‌شنبه) در گزارشی از عصبانیت مقامات این رژیم از آمریكا خبر داد و نوشت كه اسرائیل تلاش كرده است كه در میانه شرایط پرتنش در مرز لبنان و احتمال گسترش تنش در این جبهه، آمریكا را از تصمیم خود برای خروج ناو هواپیمابر «یو اس اس جرالد فورد» منصرف كند.

طبق این گزارش، مقامات اسرائیلی به آمریكایی‌ها گفته‌اند كه اكنون زمان مناسبی برای خروج این ناو نیست و «این نگرانی وجود دارد كه در غزه و لبنان خروج این ناو به معنای ضعیف شدن اسرائیل تعبیر شود».

«عاموس هارئیل»، تحلیلگر نظامی روزنامه هاآرتص در این خصوص نوشت كه اقدام آمریكا بشارت خوبی برای اسرائیل نیست. او نوشت كه چه بسا این اقدام آمریكا حامل پیامی به ایران مبنی بر تمایلش برای عدم گسترش تنش در منطقه باشد.

نگرانی مقامات اسرائیلی از خروج ناو هواپیمابر آمریكا در حالی است كه این رژیم به شكل گسترده متكی به كمك‌های نظامی و مالی آمریكاست. در این راستا «آمنون آبرامویچ» تحلیلگر سیاسی كانال 12 تلویزیون اسرائیل می‌گوید اگر آمریكا با سلاح و مهمات به اسرائیل كمك نمی‌كرد، ما «مجبور بودیم با سنگ و چوب بجنگیم».

آمنون آبرامویچ در شبكه 12 اسرائیل گفت كه این مسئله «بیانگر تكیه مطلق اسرائیل به آمریكاست» چراكه بایدن «در آغاز جنگ در كنار اسرائیل ایستاد و 2 ناو هواپیمابر، یك زیردریایی هسته‌ای و قطاری هوایی از مهمات بی‌سابقه ارسال كرد كه تا الان نیز متوقف نشده است».

مقامات آمریكایی اعلام كردند كه ناو هواپیمابر یو اس اس جرالد فورد كه چند روز بعد از حمله رژیم صهیونیستی به غزه وارد شرق دریای مدیترانه شده بود طی روزهای آینده منطقه را ترك خواهد كرد.

ناو جرالد فورد جدیدترین و بزرگترین ناو هواپیما بر آمریكا است كه در آستانه پایان اولین ماموریت خود به دلیل عملیات طوفان الاقصی و شروع جنگ غزه برای كمك به رژیم صهیونیستی به مدیترانه هدایت شد.

علاوه بر این، وزارت دفاع آمریكا 4 ناو جنگی دیگر نیز به منظور آنچه بازدارندگی در برابر نیروهای حامی فلسطین خوانده به مدیترانه شرقی اعزام كرده است.

لوید آستین وزیر دفاع آمریكا در آن زمان گفت: این ناوها به عنوان بخشی از تلاش ما برای بازدارندگی از اقدامات خصمانه علیه اسرائیل یا هرگونه تلاش برای گسترش این جنگ بعد از حمله حماس به اسرائیل به منطقه اعزام می‌شوند.

وی همچنین گفت: «افزایش استقرار نیروهای ما نشان دهنده تعهد قاطع ما به امنیت اسرائیل و عزم ما برای جلوگیری از هر كشور یا نهادی است كه به دنبال تشدید جنگ است.»

پنتاگون در ماه دسامبر برای سومین بار ماموریت جرالد فورد را در مدیترانه تمدید كرده بود.

یك مقام ارشد آمریكایی به ای بی سی نیوز گفته كه در «روزهای آینده»، ناو و سایر كشتی‌های این ناوگروه، طبق برنامه‌ریزی اولیه به بندر اصلی خود در نورفولك، ویرجینیا بازخواهند گشت تا بتواند برای استقرارهای آینده آماده شود.

پیش از این آمریكا ناو یو اس اس آیزنهاور خود را كه به خلیج فارس اعزام كرده بود از این منطقه خارج كرد و اكنون در خلیج عدن است.

مرتبط با این خبر

  • نویسندگان در روایت عاشقانه‌های دفاع مقدس مراقب خطوط قرمز باشند

  • استاندارد دوگانه رسانه‌های معاند در بیان تحولات سوریه

  • نیروهای نیابتی همان سربازان یهود در پادگانِ اسرائیل هستند

  • انصارالله یمن اسرائیل و آمریكا را فلج دفاعی كرده است

  • هسته‌های مقاومت در سوریه تشكیل می‌شود

  • روایت جنگ بدون روایت‌های زنانه ناقص است

  • آینده‌ای پرتنش و مبهم در انتظار صحنه‌گردانان در سوریه است

  • قابلیت‌های یمن فراتر از تصورات مردم منطقه است

  • پشتیبانی زنان مكتب حضرت زهرا(س) از جبهه‌های حق

  • ثمره خون‌های مقاومت جنبش‌های ضد صهیونیستی اروپاست