فرجی، پذیرش آتشبس از سوی رژیم صهیونیستی را از روی اجبار عنوان كرد و گفت: رژیم صهیونیستی از 60 روز آتشبس گفته است زیرا آنها این بازه زمانی را برای تجدید حیات و قوا نیاز دارند و این ناشی از ضعف در نبرد با مقاومت است.
حسین فرجی، كارشناس مسائل غرب آسیا در برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، نقش بایدن در آتشبس لبنان را اساسی ندانست و گفت: شورای روابط خارجی آمریكا تصمیمگیر اصلی است و خوابی كه این شورا برای منطقه غرب آسیا دیده است، فراتر از بایدن است.
وی با یادآوری اینكه آمریكا حداقل چهار بار درخواست آتشبس در غرب آسیا را به نفع رژیم صهیونیستی وتو كرده است، اظهار كرد: این كشور در حال حاضر مدعی وضع آتشبس در لبنان شده است اما این مسئله از شرایط بحرانی رژیم صهیونیستی خبر میدهد؛ در حقیقت آنها سعی میكنند این رژیم را احیا كنند.
این كارشناس مسائل غرب آسیا اشاره كرد: آمریكا 70 بار قطعنامههای شورای امنیت برای حمایت از رژیم صهیونیستی را وتو كرده است و در یك سال گذشته هم این كار را تكرار كرد. قطعا آتشبس در لبنان به معنای دلسوزی برای مردم منطقه نیست؛ بایدن اعلام كرده است آتشبس را به نفع مردم لبنان انجام دادهایم و تلاش داریم در ادامه، در غزه هم آتشبس ایجاد شود؛ واقعیت آن است كه آتشبس برای نجات رژیم صهیونیستی از شرایط وخیم موجود بوده است.
فرجی آتشبس در لبنان را شكننده دانست و تصریح كرد: رژیم صهیونیستی از آتشبس 60 روزه گفته است زیرا آنها این بازه زمانی را برای تجدید حیات و قوا نیاز دارند و این ناشی از مشكلات بسیار زیاد رژیم صهیونیستی در نبرد با مقاومت است. این رژیم به حدی دچار استیصال شده است كه آمریكاییها در پوشش هواپیمای مسافربری برای آنها تسلیحات انتقال میدهند كه این مسئله اوج ضعف صهیونیستها را میرساند.
وی پذیرش آتشبس از سوی رژیم صهیونیستی را از روی اجبار عنوان كرد و گفت: شرایط صهیونیستها بحرانی است اما آمریكاییها برای اینكه افكار عمومی را فریب دهند، این آتشبس را در قالب وعدههای پوچ و دروغین به مردم منطقه از جمله تشكیل دولت مستقل فلسطینی میدهند.
این كارشناس مسائل غرب آسیا در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با تصریح بر اینكه وعده تشكیل دولت مستقل فلسطینی برای ایجاد فضای تنفس به سود صهیونیستها انجام میشود، اظهار كرد: آنها میخواهند در این بازه زمانی فرصتی برای دستیابی به مطامع خود ایجاد كنند. بدون تردید رژیم صهیونیستی هیچ مرزی را برای خود به رسمیت نشناخته و نخواهد شناخت.