بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون اظهار كرد: تئاتر مقاومت قطعا بخشی از فرهنگ و تاریخ كشور است و با توجه به وقایع اخیر غزه و لبنان، جشنواره تئاتر مقاومت امسال نگاه ویژهای به وقایع اخیر دارد.
مالك سراج نویسنده، كارگردان و بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت درمورد اثرگذاری تولیدات سینمای دفاع مقدس و مقاومت بر مخاطب گفت: وجود تئاتر مقاومت و فعالیت دستاندركاران این حوزه به عنوان عنصر ترویج فرهنگ مقاومت و یادآوری گذشته كه سرشار از مقاومت بوده است، در ترویج این فرهنگ بسیار موثر است.
وی با بیان اینكه جشنواره تئاتر مقاومت نگاه ویژهای به وقایع اخیر غزه و فلسطین و لبنان دارد، افزود: اولین كار بنده در حوزه تئاتر مقاومت، همان زمان محاصره در آبادان بود و شاید به لحاظ موقعیت مكانی و تاریخی جزو اولین كسانی بودیم كه در این جریان حضور داشتیم.
بازیگر برجسته كشورمان در حوزه تئاتر و سینما و تلویزیون خاطرنشان كرد: ما از آن تاریخ به بعد شاهد متون بسیار خوبی در این زمینه بودیم و یك دوره طلایی را هم طی یكی دو دهه گذشته تجربه كردیم اما متأسفانه به دلیل سوء مدیریت افول كرد و باعث نگرانی نسل ما شد.
سراج متذكر شد: تئاتر مقاومت چه بخواهیم چه نخواهیم بخشی از فرهنگ و تاریخ این كشور است و با توجه به وقایع اخیر غزه و لبنان خوشبختانه شاهد تعداد آثار بسیار زیادی توسط نویسندگان و كارگردانان در جشنواره مقاومت امسال هستیم.
وی با بیان اینكه جریان مقاومت از نظر كمی و كیفی همچنان ادامه دارد گفت: همانطور كه مقام معظم رهبری فرمودند راه و مكتب سید مقاومت و شهید حاج قاسم سلیمانی ادامه خواهد داشت، معتقدم این معنویت و مفهوم مقاومت و اثرگذاری مكتب شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سید حسن نصرالله از گذشته هم بیشتر شده است.
بازیگر برجسته كشورمان، عملكرد بخش تئاتر خیابانی را در روایت مكتب شهید سلیمانی بسیار قوی و موثر ارزیابی كرد و افزود: شهید سید حسن نصرالله پیرو همان نهضت امام حسین (ع) بود و به همین دلیل هم نام ایشان همیشه ماندگار خواهد ماند.