صدای جمهوری اسلامی ایران

داودی درباره پیش‌بینی رهبر انقلاب نسبت به آینده سوریه و مقاومت سوری در برابر رژیم صهیونی-آمریكایی گفت: زمانی‌كه صحبت‌های رهبری قبل از پخش تلویزیونی در شبكه‌های اجتماعی منتشر شد بیم و ترس را در دل رسانه‌های ضد مقاومت و امید را در متن جریانات مقاومت مشاهده كردیم.

علیرضا داودی، كارشناس ارشد مسائل سیاسی و رسانه در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، پیرامون بیانات رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مردمی اظهار كرد: مجموعه فرمایشات رهبر انقلاب یك خط سیر دارد كه ما اگر امروز شهیدان سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه، حاج قاسم سلیمانی و یحیی السنوار را نداریم اما فردی به غایت كامل در قامت همه این فرماندهان را یك‌جا داریم.

وی افزود: وعده الهی همیشه صادق است و ما نسبت به این موضوع تردید و شكی نداریم اما برخی رسانه‌ها و افراد با دید تردید و نگرانی بیش از معمول و غیر منطقی به مسئله سوریه نگاه می‌كردند.

كارشناس ارشد مسائل سیاسی خاطرنشان كرد: اولین پایه بیانات رهبر انقلاب به تعبیر رسانه‌ای این بود كه قالب تهی نكنید و این اتفاق قابل برگشت و جبران است اما نكته اصلی اینجاست كه ایشان پایه‌های این بازگشت و ترمیم را بر سه مسئله گذاشتند.

داودی ادامه داد: مسئله اول كه رهبر انقلاب بر آن تأكید فرمودند بحث خوانش دقیق میدان و توطئه آمریكایی- اسرائیلی با همكاری یكی از كشورهای همسایه سوریه بود. مسئله دوم تأكید بر جوانان و فرماندهان و جوشش از درون سوریه برای برگشت سوریه به محور مقاومت و مسئله سوم هم تعریفی بود كه از حوزه مستشاری ارائه دادند.

وی با بیان اینكه رهبر انقلاب، مفهوم مستشاری را بر پایه شجره طیبه و ساماندهی اقوام و قبایل كه منجر به همگرایی می‌شود، می‌دانند، گفت: محور مقاومت اساساً جای باخت دادن نیست و ما اجازه نداریم از كلماتی مانند باخت استفاده كنیم اما فراموش نكنیم كه سنت الهی همیشه ثابت است و اگر حواسمان نباشد ضرر را از همان نقطه خواهیم دید.

كارشناس ارشد مسائل سیاسی و رسانه افزود: هوشیاری كامل و دیدگاه عالمانه نسبت به محیط دو شرط اصلی بود كه مقام معظم رهبری مرتباً به آن اشاره فرمودند.

داودی در مصاحبه با رادیو مقاومت تأكید كرد: امروز به همان اندازه كه میدان نیازمند هوشمندی و دقت است رسانه هم نیازمند خرد و غیرت است و این دو در كنار هم می‌توانند رسانه‌ها را در داخل به‌هنگام كرده و در مواقع بحرانی به داد مخاطب برسند.

كارشناس ارشد مسائل سیاسی و رسانه درباره پیش‌بینی رهبر انقلاب نسبت به آینده سوریه و مقاومت سوری در برابر رژیم صهیونیستی-آمریكایی گفت: زمانی‌كه صحبت‌های رهبر انقلاب قبل از پخش تلویزیونی در شبكه‌های اجتماعی منتشر شد، بیم و ترس را در دل رسانه‌های ضد مقاومت و امید را در متن جریانات مقاومت مشاهده كردیم و پیام رسانه‌های مقاومت این بود كه ما آرام شدیم.

داودی افزود: همه مردم مقاومت و حتی اسرائیلی‌ها، سیدحسن نصرالله را «سید صادق» می‌دانستند به این معنا كه این شخصیت صداقت دارد و هر آنچه را كه می‌گوید، انجام می‌دهد اما درخصوص مقام معظم رهبری از یك پله بالاتر تحت عنوان «رهبر صادق» صحبت می‌كنند یعنی هر آنچه كه ایشان می‌گوید، محقق می‌شود نه چیزی كه قرار است انجام شود.

مرتبط با این خبر

  • نویسندگان در روایت عاشقانه‌های دفاع مقدس مراقب خطوط قرمز باشند

  • استاندارد دوگانه رسانه‌های معاند در بیان تحولات سوریه

  • نیروهای نیابتی همان سربازان یهود در پادگانِ اسرائیل هستند

  • انصارالله یمن اسرائیل و آمریكا را فلج دفاعی كرده است

  • هسته‌های مقاومت در سوریه تشكیل می‌شود

  • روایت جنگ بدون روایت‌های زنانه ناقص است

  • آینده‌ای پرتنش و مبهم در انتظار صحنه‌گردانان در سوریه است

  • قابلیت‌های یمن فراتر از تصورات مردم منطقه است

  • پشتیبانی زنان مكتب حضرت زهرا(س) از جبهه‌های حق

  • ثمره خون‌های مقاومت جنبش‌های ضد صهیونیستی اروپاست