صدای جمهوری اسلامی ایران

آقاتقی اظهار كرد: اختلافات و تنش‌ها، نشان‌دهنده ناپایداری درون ساختار رژیم صهیونیستی است و می‌تواند پیامدهای جدی برای آینده سیاسی این رژیم داشته باشد.

محمد آقاتقی، مدیر موسسه مطالعاتی افرا و كارشناس مسائل سیاسی در برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، به اختلافات داخلی در ساختار سیاسی رژیم صهیونیستی اشاره و بیان كرد: این رژیم شامل دو جناح اصلی جناح تندرو و جناح محافظه‌كار یا اصلاح‌طلب است. این دو جناح به صورت جدی در سیاست داخلی رژیم صهیونیستی فعال هستند و هر كدام رویكردهای متفاوتی در قبال مسائل نظامی و سیاسی دارند.

وی به نقش نتانیاهو در این ساختار اشاره و اظهار كرد: نتانیاهو تحت فشارهای داخلی و خارجی قرار دارد. او با انتقادات و چالش‌هایی از سوی جناح‌های مختلف مواجه است، به ویژه در زمینه رویكردهای نظامی و مقابله با حماس.

این كارشناس مسائل سیاسی افزود: جناح تندرو به نتانیاهو هشدار داده كه نباید از سیاست‌های نظامی خود در قبال حماس دست بكشد.این اختلافات و تنش‌ها نشان‌دهنده ناپایداری درون ساختار رژیم صهیونیستی است و می‌تواند پیامدهای جدی برای آینده سیاسی این رژیم داشته باشد.

آقاتقی با اشاره به وضعیت سیاسی رژیم صهیونیستی و تأثیرات عملیات "طوفان‌الاقصی" بر آن گفت: موضوعات مطرح شده در این عملیات تنها به تخریب مسجدالاقصی محدود نمی‌شود و پیش از آن نیز چندین بار درباره تخریب این مكان و رونمایی از معبد سلیمان صحبت كرده بودند. یكی از دلایل شكل‌گیری عملیات طوفان، جلوگیری از تخریب بیت المقدس و تأسیس معبد سلیمان عنوان شده است.

وی به چالش‌های سیاسی نتانیاهو و دولتش اشاره و بیان كرد: او به واسطه ادامه جنگ، توانسته دولت خود را سرپا نگه دارد، اما در داخل رژیم صهیونیستی هر هفته اعتراضات اجتماعی و سیاسی در حال وقوع است. این اعتراضات نشان‌دهنده چالش‌های جدی نتانیاهو و حزبش در ساختار سیاسی است. پس از پایان جنگ، نتانیاهو چاره‌ای جز تسلیم در برابر فشارهای داخلی نخواهد داشت.

مدیر موسسه مطالعاتی افرا در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت به ظهور چهره‌های جدیدی در سیاست رژیم صهیونیستی كه به دنبال جایگزینی نتانیاهو هستند و تلاش می‌كنند تا در آینده در معادلات سیاسی این رژیم مطرح شوند، اشاره كرد و گفت: این افراد به دنبال ایجاد فضایی هستند تا بتوانند خود را به عنوان قهرمانان مقابله با مردم فلسطین معرفی كنند.

آقاتقی در خصوص دلایل انجام عملیات طوفان‌الاقصی عنوان كرد: این عملیات به دلایل متعددی شكل گرفته است. یكی از این دلایل، جلوگیری از تندروی‌های رژیم صهیونیستی در خصوص بیت المقدس و ساخت معبد سلیمان است. همچنین، در طولانی‌مدت رژیم صهیونیستی بر مردم غزه فشار وارد می‌كرد كه باعث شده بود آن‌ها در شرایطی مانند یك زندان بزرگ زندگی كنند.

وی افزود: با تخریب ساختارهای خدماتی و محاصره‌های اقتصادی و زمینی، وضعیت مردم غزه به شدت وخیم شد و این شرایط می‌تواند یكی از عوامل شكل‌گیری عملیات طوفان‌الاقصی باشد. این عوامل به پذیرش شروط حماس و شكست‌های اخیر رژیم صهیونیستی كمك كرده است.مردم فلسطین نیاز دارند صدای خود را به گوش جهانیان برسانند.

كارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: اگر عملیات "طوفان‌الاقصی" اتفاق نمی‌افتاد، این عادی‌سازی روابط به سرعت پیش می‌رفت. به ویژه، با توجه به شعارهای انتخاباتی دونالد ترامپ و تلاش‌های او برای فعال كردن دوباره پیمان ابراهیم و تشویق كشورهای عربی به پیوستن به این پیمان، می‌توان گفت عملیات "طوفان‌الاقصی" نه تنها موجب توقف عادی‌سازی روابط در سطح خارجی شده، بلكه در افكار عمومی منطقه و جهان نیز به كاهش اعتبار رژیم صهیونیستی منجر شده است. به دلیل جنایات و كشتارهایی كه این رژیم نسبت به مردم فلسطین انجام داده، دیگر در بین مردم منطقه و جهان مطلوبیتی ندارد.

مرتبط با این خبر

  • موج مقاومت‌ در خیابان پیروزی

  • موج مقاومت درخیابان پیروزی

  • رضا كوچك زاده، مدیر رادیو مقاومت مطرح كرد: راه‌اندازی بخش عربی در برنامه‌های رادیو مقاومت رادیو مقاومت؛ رسانه استقامت تا پیروزی

  • مدیر رادیو مقاومت: با بدنه كارشناسی و شبكه تحلیلگران ارتباط منظم و مستمر داریم

  • مدیر رادیو مقاومت مطرح كرد راه‌اندازی بخش عربی در برنامه‌های رادیو مقاومت/ رادیو مقاومت؛ رسانه استقامت تا پیروزی

  • رضا كوچك زاده، مدیر رادیو مقاومت مطرح كرد: راه‌اندازی بخش عربی در برنامه‌های رادیو مقاومت

  • راه‌اندازی بخش عربی رادیو مقاومت(اخبار ادبی و هنری)

  • مدیر رادیو مقاومت مطرح كرد: بخش عربی در برنامه‌های رادیو مقاومت راه‌اندازی شد

  • رضا كوچك زاده، مدیر رادیو مقاومت مطرح كرد: راه‌اندازی بخش عربی در برنامه‌های رادیو مقاومت

  • راه‌اندازی بخش عربی در برنامه‌های رادیو مقاومت