كارشناس حوزه رسانه با بیان اینكه به مجامع بینالملل امیدی نیست چون فرماندهی آن به دست اسرائیل و آمریكاست، گفت: شكایت جامعه خبری و رسانهای از رژیم صهیونیستی تأثیرات جزئی در محكومیتِ بینالمللی رژیم صهیونیستی خواهد داشت.
اسماعیل مدبرمقدم، كارشناس حوزه رسانه در مصاحبه با برنامه "خیابان پیروزی" رادیو مقاومت با اشاره به شهادت بیش از 200 خبرنگار به دست رژیم صهیونیستی اظهار كرد: رئیس سندیكای خبرنگاران در رامالله از طرح سومین شكایت به دیوان كیفری بینالمللی خبر داده است. اسرائیل به غیر از 214 خبرنگاری كه به شهادت رسانده، 70 نفر از خبرنگاران و روزنامهنگاران را بازداشت كرده بود.
وی یك تحلیل را ناظر بر چرایی این جنایت به دست اسرائیل دانست و افزود: صهیونیستها به بیمارستان و مدارس حمله میكردند ولی حمله به این حریمها در شرایط جنگی ممنوع است. اسرائیل این حریمها را شكست و به همه آنها حمله كرد. همچنین در جنگ غزه شاهد شهادت خبرنگاران بودیم و هدف اسرائیل از این كار، بایكوت خبری و رسانهای بود.
كارشناس حوزه رسانه ادامه داد: این جنایات توسط اصحاب رسانه و خبرنگاران افشا شد و اسرائیل، مردان، كودكان، زنان و مظلومان را با نام حمله به حماس، به شهات رساند. در این میان زنان و كودكان بیگناه و خبرنگاران حین ماموریت كشته شدند؛ درحالیكه سعی در افشای این جنایت هولناك داشتند.
مدبر مقدم در مصاحبه با رادیو مقاومت با تأكید بر اینكه خبرنگاران هیچ سلاح گرم و سردی همراه نداشتند و مظلومانه به شهادت رسیدند، گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه چهره واقعی این رژیم را افشا كردند. در این میان به مجامع بینالملل هم امیدی نیست چون فرماندهی آن به دست اسرائیل و آمریكاست ولی شكایتهای مختلف در حوزههای متفاوت اعم از پزشكی، رسانه و... تأثیری جزئی در سطح بینالملل خواهد داشت.