ایران صدا
صدای جمهوری اسلامی ایران

مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه گفت: به جز مجسمه باید فیلم‌ بسازیم، شعر بگوییم، از روایت‌گری و نقاشی استفاده كنیم، باید مفاهیم را هم از لحاظ بصری و هم از لحاظ نظری به نسل جوان منتقل كنیم.

علی صفدری در گفتگو با برنامه «در هوای بهمن» رادیو انقلاب با اشاره به دستاورهای انقلاب و خدماتی كه به بركت استقرار جمهوری اسلامی ایران در شهرهای كشور به خصوص مناطق محروم انجام شده گفت: فضای انقلاب بعد از 44 سال خدماتش هم متنوع و هم متكثر است.

مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه افزود: امروز استاندار به یك روستای نقطه صفر مرزی در كرمانشاه برای افتتاح گاز رفت، روستایی كه تنها چند متر با روستایی در كردستان عراق فاصله دارد، روستایی كه امروز از نعمت آب، برق و گاز برخوردار است ولی آن روستایی كه در كردستان عراق هست هنوز از خدمات اولیه محروم است.

وی ادامه داد: به نظر من بهترین راه برای انتقال دستاورهای انقلاب به نسل جوان ظرفیت‌های رسانه ای مثل تولید فیلم است، عملیات مرصاد را همه دوستان شنیدند و می‌دانند كجاست، در عملیات مرصاد، منافقین كوردل علیه مردم جوانرود، كه دشمن امسال روی آن‌ها زوم كردند، چه جنایاتی مرتكب شده ولی هنوز گفته نشده است.

صفدری با اشاره به لزوم استفاده از ابزارهای مختلف برای انتقال مفاهیم اضافه كرد: به جز مجسمه باید فیلم‌ بسازیم، شعر بگوییم، از روایت‌گری و نقاشی استفاده كنیم، باید مفاهیم را هم از لحاظ بصری و هم از لحاظ نظری به نسل جوان منتقل كنیم.

دییر شورای فرهنگ عمومی استان كرمانشاه تصریح كردذ ما اوایل انقلاب فضای بصری‌هایمان بیشتر بود اما امروز این نمادها و این شخصیت‌ها گویا نیستند.

وی عنوان كرد: ما یك وقتی یك مجسمه‌ای می‌سازیم و در محل دید عابرین است ولی وقتی یك شخصیت را در قالب یك فیلم و یا داستان می‌آوریم این ماندگار است این جنس روایت‌ها در جهاد تبیین بسیار مهم است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • چرا بعد از 45 سال از انقلاب هنوز برخی برسركارند؟ | پیشرفت و ادامه انقلاب نیاز به حضور جوانان دارد

  • تحلیل خواندنی درباب ترس استكبار از انقلاب ایران | انقلاب‌های رنگی در ایران از ترس گسترش انقلاب در سایر كشورها بود

  • «بعثت» همه ابعاد سیاسی، اجتماعی و اخلاقی را در بر‌می‌گیرد | توهین به ذخیره‌های مقدس بشریت را بر نمی‌تابیم

  • رهبرانقلاب: علت ایران‌هراسی حمایت جمهوری اسلامی از فلسطین است

  • «مبعث» آغاز گسترش معنویت و گفتمان عدالت در جهان است | بیانات رهبری در جمع مردم آذربایجان را حتما گوش كنید

  • آغاز فعالیت «سرزمین علم و فناوری» در مشهد | مكان های شهری كه اتفاقات تاریخی در آنها رخ داده باید نمادهایی برای روایت تاریخ باشند

  • فعالیت 9000 خانه و موسسه فعال قرآنی در كشور | سنت‌های قرآنی باید در جامعه تبیین شود

  • اجرای طرح بومگردی انقلاب در یزد | بانگ آزادی خواهی جلاد ساواكی در تجمع ضدایرانی نشان از ضعف ما در روایتگری است

  • شورای فرهنگ عمومی نماد جمهوریت و فرهنگ است | سال آینده رادیو انقلاب بر نشنیده‌های انقلاب در استان‌ها تمركز كند

  • توسل دشمن به تمامی حربه‌ها نشان از ضعف آنها و قدرت ماست