مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه گفت: به جز مجسمه باید فیلم بسازیم، شعر بگوییم، از روایتگری و نقاشی استفاده كنیم، باید مفاهیم را هم از لحاظ بصری و هم از لحاظ نظری به نسل جوان منتقل كنیم.
علی صفدری در گفتگو با برنامه «در هوای بهمن» رادیو انقلاب با اشاره به دستاورهای انقلاب و خدماتی كه به بركت استقرار جمهوری اسلامی ایران در شهرهای كشور به خصوص مناطق محروم انجام شده گفت: فضای انقلاب بعد از 44 سال خدماتش هم متنوع و هم متكثر است.
مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه افزود: امروز استاندار به یك روستای نقطه صفر مرزی در كرمانشاه برای افتتاح گاز رفت، روستایی كه تنها چند متر با روستایی در كردستان عراق فاصله دارد، روستایی كه امروز از نعمت آب، برق و گاز برخوردار است ولی آن روستایی كه در كردستان عراق هست هنوز از خدمات اولیه محروم است.
وی ادامه داد: به نظر من بهترین راه برای انتقال دستاورهای انقلاب به نسل جوان ظرفیتهای رسانه ای مثل تولید فیلم است، عملیات مرصاد را همه دوستان شنیدند و میدانند كجاست، در عملیات مرصاد، منافقین كوردل علیه مردم جوانرود، كه دشمن امسال روی آنها زوم كردند، چه جنایاتی مرتكب شده ولی هنوز گفته نشده است.
صفدری با اشاره به لزوم استفاده از ابزارهای مختلف برای انتقال مفاهیم اضافه كرد: به جز مجسمه باید فیلم بسازیم، شعر بگوییم، از روایتگری و نقاشی استفاده كنیم، باید مفاهیم را هم از لحاظ بصری و هم از لحاظ نظری به نسل جوان منتقل كنیم.
دییر شورای فرهنگ عمومی استان كرمانشاه تصریح كردذ ما اوایل انقلاب فضای بصریهایمان بیشتر بود اما امروز این نمادها و این شخصیتها گویا نیستند.
وی عنوان كرد: ما یك وقتی یك مجسمهای میسازیم و در محل دید عابرین است ولی وقتی یك شخصیت را در قالب یك فیلم و یا داستان میآوریم این ماندگار است این جنس روایتها در جهاد تبیین بسیار مهم است.
انتهای پیام/