ایران صدا
صدای جمهوری اسلامی ایران


یك پژوهشگر تاریخ گفت: برای من سوال است چرا یك مسئول بعد از 44 سال هنوز بر سركار و مسئولیت است و جا را برای جوانان باز نمی كنیم؟


نصرالله حدادی در گفتگو با برنامه «مرز پرگهر» رادیو انقلاب اظهار كرد: سال 56 در دوران كه پهلوی همچنان احساس قدرت می كرد مردم تبریز با قیام خود به مناسب شهدای 19 دی قم باعث غافگیری پهلوی شدند و به نقطه عطف انقلاب مبدل شد و بعد در 2 شهریور 57 شهادت شهید اندرزگو و 17 شهریور، شاه همچنان قدرتمند بود و فكر نمی‌كرد در بهمن 57 سقوط كنند.

وی ادامه داد: در همه شهرهای ایران در بحبوحه انقلاب من شاهد بودم كه چه شوری برپا بود تا اینكه این شور به انقلاب اسلامی ایران ختم شد و درست بعد از پیروزی انقلاب نغمه مخالفت خوانی با جمهوری اسلامی ایران شروع شد و هركس می خواست حكومت و تفكر خود را برسر قدرت بیاورد.

این پژوهشگر تاریخ اضافه كرد: افراد نازنینی بعد از انقلاب به دست این نگرش ها كشته شدند و بعد از آن در سال 60 ترورهای منافیق شروع شد كه هر كسی را از بقال تا مردم عادی به قتل می رساندند و سپس وقوع جنگ، ما همه اینها را پشت سر گذاشتیم، یك انقلاب نوپا با جنگ و تحریم و انواع و اقسام كودتاها و جدایی طلبی ها مواجهه شد، اما همچنان بعد از چهل و چهار سال سرپا مانده است.

حدادی بیان كرد: در مدت 44 سال بعد از انقلاب خیلی ها از قطار انقلاب پیاده شدند و خیلی های دیگر سوارشدند، خیلی ها یار انقلاب بودند كه دیگر نیستند، اما با همه اینها باید قدر سرمایه های جوان كشور را بدانیم و زمینه را برای حضور جوانان فراهم كنیم.

وی تصریح كرد: ما باید تجربیات خود را در اختیار جوانی بذاریم كه با علم نوین آشنا است و می تواند با ریسك پذیری بالایی كه دارد به كشور خدمت كند، همان طور كه در زمان جنگ مدیریت جنگ در اختیار جوانان بود.

این پژوهشگر تاریخ با بیان اینكه برای من سوال است چرا یك مسئول بعد از 44 سال هنوز بر سركار و مسئولیت است و جا را برای جوانان باز نمی كنیم، گفت: تجربه امثال من كه دهه سی وارد مدرسه شدیم با نسل امروز بسیار فاصله دارد، ما امروز با تحولات لحظه ای مواجهه هستیم، اگر می خواهیم این راه پرصلابت را ادامه بدهیم باید به نیروی انسانی جدید و بخصوص به جوانان اعتماد كنیم.

حدادی افزود: امروز كشورهایی مثل چین، هند ویتنام اندولزی كه نیروی انسانی زیادی دارند تلاش كردند سهمشان را در اقتصاد دنیا افزایش دهند، ما هم باید از منابع انسانی كه داریم در راستای افزایش سهم‌مان در اقتصاد جهانی تلاش كنیم.

وی عنوان كرد: امروزدر ایران شاهد پیوند كبد، قلب و چشم، قرینه هستیم، در حالی كه قبل از انقلاب كسی باور نمی كرد ما بتوانیم چنین كارهایی را انجام دهیم.

این پژوهشگر تاریخ بیان كرد: ما برای پیشرفت كشور نیاز به خون تازه و تحرك داریم، برای رسیدن به این مقصود باید میدان را برای جوان ها باز كنیم، جوانان سرمایه انقلاب هستند، امروز انقلاب 45 سالگی خود را آغاز می كند و من امیدوارم 45 سالگی انقلاب بیش از پیش با اعتماد به جوانان و دادن میدان به آنها ادامه پیدا كند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • راهپیمایی 22 بهمن در سراسر كشور و 140 نقطه دنیا برگزار می‌شود

  • 1700پروژه همزمان با دهه فجر افتتاح شد

  • افتتاح بیش از هزار پروژه عمرانی و اقتصادی در آذربایجان غربی

  • بوشهر، كارگاه بزرگ عمرانی و اقتصادی/ آغاز عملیات اجرایی بیش از 1800 طرح عمرانی و اقتصادی در دهه فجر امسال

  • ایثارگری بانوان انقلاب و دفاع مقدس الگوی برای سایر زنان جهان

  • اجرای طرح سند بنیادین در آموزش و پرورش جهت شكوفایی و استعداد دانش‌آموزان

  • مركز ملی فضای مجازی آنچنان كه باید كارآمد و كارا نیست / بی قانونی و رها شدگی مهمترین المان در فضای مجازی است

  • وقتی صدام در اردن هم از جمهوری اسلامی ایران شكست می‌خورد

  • كتاب خاطرات فرماندهان عملیات بیت‌المقدس نوشته می‌شود

  • اعتماد ملت به امام خمینی (ره) عامل شكست رژیم شاهنشاهی بود