صدای جمهوری اسلامی ایران

مدیركل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از آغاز فعالیت پویش قرائت سوره مباركه «صف» همزمان با ایام شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) و به مناسبت سالروز شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، میكائیل باقری مدیركل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، اظهار كرد: وزارت آموزش و پرورش و جامعه قرآنی كشور بر اساس مأموریت‌هایی كه در حوزه مباحث فرهنگی دارد و به عنوان یكی از اعضای ستاد مردمی بزرگداشت سالگرد شهادت سردار سلیمانی، طبق روال هرساله اقدام به اجرای برنامه‌های متنوع و متعددی به مناسبت این سالگرد می‌كند.

وی ادامه داد: امسال نیز برنامه محوری وزارت آموزش و پرورش، اجرای پویش گسترده و ملی قرائت سوره مباركه صف برای دانش‌آموزان، فرهنگیان و والدین دانش‌آموزان است.

باقری با ذكر اینكه این پویش از روز 28 آذر ماه آغاز شده است و تا نیمه دی ماه ادامه دارد، گفت: در قالب این پویش دانش آموزان، فرهنگیان و والدینی كه علاقه‌مند هستند اقدام به قرائت یك یا چند مرتبه سوره مباركه صف می كنند و تعداد دفعات قرائت خود را در سامانه‌ای كه طراحی شده است، قید خواهند كرد.

مدیركل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اضافه كرد: با توجه به اهمیت این موضوع قرار است بخش ویژه‌ای در صفحه اول شبكه دانش‌آموزی شاد طراحی شود كه دانش‌آموزان علاقه مند، به این صفحه مراجعه كرده و پس از كسب اطلاعات لازم را درباره این پویش به همراه خانواده خود در این پویش شركت كنند تا ثواب قرائت این سوره به روح بلند سردار سلیمانی و تمام شهدای انقلاب و اسلام تقدیم شود.

وی با بیان اینكه این پویش ویژه تمام دانش‌آموزان در تمام مقاطع بدون محدودیت سنی است، افزود: دانش‌آموزان با شركت در این پویش و خواندن سوره صف كه متشكل از 14 آیه است، علاوه بر استفاده از نورانیت قرآن با مفاهیم این سوره پیرامون «شهادت و مجاهدت» نیز آشنا می‌شوند.

باقری ابراز امیدواری كرد كه شاهد حضور گسترده اقشار مختلف در جامعه دانش آموزی و فرهنگی باشیم و در برابر مجاهدت‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ادای دین كنیم.

مدیركل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش همچنین اعلام كرد: به مناسبت سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی برنامه های مختلفی مانند تولید محتواهای مجازی با موضوع حاج قاسم اسطوره عدالت‌خواهی در شبكه شاد، برگزاری ختم صلوات و اهدای ثواب آن به روح بلند این شهید، بررسی بیانات مقام معظم رهبری درباره ایشان، تولید محتواهای مختلف از وصیت نامه شهید، اجرای برنامه‌های گوناگون در كرمان و پخش زنده از شبكه شاد، معرفی كتب مرتبط با مكتب حاج قاسم به دانش آموزان، برگزاری اردوها و پخش كلیپ‌های مختلف داریم تا دانش‌آموزان را بیش از پیش با جنبه معارفی این شهید بزرگوار آشنا كنیم.
پایان پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است