صدای جمهوری اسلامی ایران

تهران- ایرنا- رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی فرمانده كل قوا گفت: جنگ تركیبی خطرناكترین و پیچیده‌ترین جنگی است كه در كشور هدف طراحی می‌شود و این جنگ در كشور برای تردید در مشروعیت نظام شكل گرفت اما ملت ایران ثابت كردند سرآمدان مردم جهان هستند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی در مراسم گرامیداشت سالروز 9 دی ماه در میدان آیینی امام حسین(ع) با بررسی فتنه 1401 و با اشاره به نقش آمریكا و دشمنان ملت ایران در وقایع اخیر گفت: آمریكا در عرصه نظامی، اقتصادی و تمدنی با مشكلات عدیده ای مواجهه شده و برای ایران براندازی را طراحی كرده‌ است. آنها می‌گویند ایران دارای قدرتی است كه این كشور را كنار قدرت های بزرگی قرار داده است.

رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی فرمانده كل قوا ادامه داد: ظرفیت 60درصد غنی سازی نگرانی آنها را در پی داشته؛ در حالی كه به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی در گفتمان ما بمب اتم معنا ندارد.

سعیدی افزود: قدرت دفاعی و منطقه ای كشورمان در جهان اقتدار ایران را به نمایش گذاشت و منجر به نگرانی دشمن شده است وآنها در پی جدایی ملت از رهبری هستند كه این آرزو را با خود به گور می‌برند.

وی افزود: جنگ تركیبی خطرناكترین و پیچیده‌ترین جنگی است كه در كشور هدف طراحی می‌شود و این موضوع در كشور ما برای تردید در مشروعیت نظام است اما ملت ایران ثابت كردند كه سرآمدان مردم جهان هستند.

وی تصریح كرد: ملت ایران در چهار دهه انواع فتنه‌ها را تجربه كرده است و امروز هم دشمنان می‌خواهند مردم را از انقلاب جدا كنند اما همچون گذشته ناكام ماندند.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است