صدای جمهوری اسلامی ایران

ساكنان روستایی در شمال شرق سوریه با همكاری با ارتش، از ورود یك كاروان نظامی آمریكایی به روستای خود جلوگیری كردند و اشغالگران را فراری دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اهالی روستای «صالحیه حرب» در حومه شهر القامشلی واقع در شمال شرق سوریه با كمك به ایست بازرسی ارتش این كشور مانع از ورود یك كاروان نظامی آمریكایی به این روستا شدند و خودروهای نظامی مذكور را از منطقه طرد كردند.

بنا به اعلام خبرنگار خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) در استان الحسكه، یك كاروان از نیروهای اشغالگر آمریكایی تلاش داشتند تا از روستای صالحیه حرب در القامشلی، عبور كنند اما اهالی این روستا با كمك نیروهای ارتش سوریه حاضر در ایست بازرسی از این امر جلوگیری كردند و آن‌ها را مجبور به عقب‌نشینی و ترك این منطقه كردند.

در هشتم ماه جاری میلادی نیز، ایست بازرسی ارتش سوریه یك كاروان خودروهای نظامی آمریكایی شامل چهار خودروی نظامی را در منطقه «تل تمر» در حومه شمال غربی الحسكه متوقف و آمریكایی‌ها را مجبور به ترك منطقه كرد.

بنا بر این گزارش، نظامیان آمریكایی سوار بر چهار خودرو قصد عبور از روستای «قبور الغراجنه» را داشتند كه به پست ایست و بازرسی ارتش سوریه برخوردند. در این میان اهالی روستا نیز كه شاهد رویارویی نظامیان اشغالگر آمریكایی با ارتش سوریه بودند، وارد عمل شده و به سوی آمریكایی‌ها سنگ پرتاب كرده و در حالی كه شعار می‌دادند، آن‌ها را فراری دادند.

این برای چندمین بار است كه نظامیان آمریكایی در رویارویی با ارتش سوریه و اهالی منطقه فرار را به قرار ترجیح داده و مجبور به عقب‌نشینی می‌شوند.

منطقه تل تمر كه در مسیر بزرگراه راهبردی «ام-4» قرار دارد، همواره محل تلاقی نظامیان ارتش سوریه، اشغالگران آمریكایی، نظامیان روس و شبه‌نظامان كُرد است. مردم منطقه نیز هر از گاهی علیه حضور نظامیان آمریكایی در منطقه و اقدامات شبه‌نظامیان كُرد دست به تجمع و اعتراض می‌زنند.

دولت سوریه بارها حضور نظامیان آمریكایی به بهانه مبارزه با تروریسم در خاك خود را اشغالگری نامیده و در نامه‌هایی به شورای امنیت و سازمان ملل به این مسأله اعتراض كرده است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است