صدای جمهوری اسلامی ایران

اصغریان با بیان اینكه جنس روایت مردمی از اتفاقات غزه، اهمیت بسیار بالایی دارد، گفت: مردم غزه این جنگ را زندگی می‌كنند و حماسه‌ای را در بطن زندگی نمایش دادند و مفهوم دیگری از زندگی را برای جهان امروز خلق كردند كه قابل درك نیست و این تصاویر درآمیختگی حماسه‌های جنگ با حماسه زندگی‌كردن باید در رسانه‌ها گفته شود.

امیرحسین اصغریان، مسئول دبیرخانه بین‌المللی جشنواره عمار در ارتباط تلفنی با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، گفت: فرصت ارسال آثار به جشنواره عمار تا 30 آبان‌ماه بود اما در بخش بین‌الملل، فرصت ارسال آثار تا 15 آذر ماه تمدید شده است.

وی درباره مهم‌ترین گزاره تصویری از محور مقاومت كه باید در جشنواره ارائه شود، تصریح كرد: ما در طول یك سال پس از عملیات «طوفان‌الاقصی» شاهد تصاویر و رویدادهای عجیب و غریب و افسانه‌ای از مردم غزه بودیم كه روایت و به تصویركشیدن آنها كار بسیار سخت و دشواری است اما برخلاف آنچه كه در وقایع این روزها اتفاق افتاده، معتقدم جنس روایت مردمی از اتفاقات، اهمیت بسیار بالایی دارد.

مسئول دبیرخانه بین‌المللی جشنواره عمار ادامه داد: تصویر درآمیختگی حماسه‌های جنگ با حماسه زندگی‌كردن مانند درآمیختگی مفهوم پدر بودن با مفهوم مبارز بودن و یا درآمیختگی مفهوم مادر بودن و مبارز بودن در غزه بسیار چشمگیر است كه البته این تصاویر برای جهان غرب قابل درك و فهم نیست.

اصغریان ادامه داد: امروز مردم غزه در حال مبارزه هستند و به عبارتی، مردم غزه این جنگ را زندگی می‌كنند و حماسه‌ای را در بطن زندگی نمایش دادند و مفهوم دیگری از زندگی را برای جهان امروز خلق كردند كه قابل درك نیست.

وی گفت: ما در یك سال اخیر شاهد صحنه‌های عجیبی از رژیم صهیونیستی نیز بودیم كه از جمله آن می‌توان به فرار شهرك‌نشینان اسرائیلی در زمان موشك‌باران و یا روایت خود سربازان اسرائیلی از تیر زدن به پای خود برای عقب‌نشینی اشاره كرد. مردم اسرائیل از ادامه جنگ شاكی هستند و حاضر نیستند زندگی و خانواده خود را هزینه این جنگ كنند، برعكس مردم غزه كه با جنگ زندگی می‌كنند و موید این مطلب است كه فلسطین سرزمین اجدادی صهیونیست‌ها نیست.

مسئول دبیرخانه بین‌المللی جشنواره عمار در مصاحبه با رادیو مقاومت تأكید كرد: رسانه‌های داخلی كشورمان باید از پوسیدگی درونی و شكست رژیم صهیونیستی در میدان نظامی و جنگ رسانه‌ای به دنیا نشان دهند و آن را به خوبی روایت كنند.

اصغریان از ارسال بیش از 200 اثر از شش كشور به جشنواره عمار امسال خبر داد و گفت: این آثار به زبان‌های مختلف است و ما حتماً اكران آثار در كشورهای مختلف را پیگیری خواهیم كرد ضمن اینكه موضوع محوری بخش بین‌الملل جشنواره كه دی ماه برگزار خواهد شد مسئله فلسطین و جوانب این مسئله یعنی شخصیت رهبران محور مقاومت و به تصویر كشیدن حركات مردمی و دانشجویی در سراسر دنیا علیه رژیم صهیونیستی است.

مرتبط با این خبر

  • نویسندگان در روایت عاشقانه‌های دفاع مقدس مراقب خطوط قرمز باشند

  • استاندارد دوگانه رسانه‌های معاند در بیان تحولات سوریه

  • نیروهای نیابتی همان سربازان یهود در پادگانِ اسرائیل هستند

  • انصارالله یمن اسرائیل و آمریكا را فلج دفاعی كرده است

  • هسته‌های مقاومت در سوریه تشكیل می‌شود

  • روایت جنگ بدون روایت‌های زنانه ناقص است

  • آینده‌ای پرتنش و مبهم در انتظار صحنه‌گردانان در سوریه است

  • قابلیت‌های یمن فراتر از تصورات مردم منطقه است

  • معرفی كتاب «اعجاز ده سردار»

  • سلیمانی‌ها