واجدی با بیان اینكه عكاسی به عنوان سند مقاومت و ایثار مردم محور مقاومت است، اظهار كرد: آنچه كه برای خلق آثار ماندگار از مبارزه و مقاومت بسیار اهمیت دارد در درجه اول خلوص نیت و در گام بعد هم بحث مطالعه است.
شهابالدین واجدی عكاس حوزه مقاومت و فعال رسانهای در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، درباره نقش هنر عكاسی به عنوان سند مقاومت و ایثار مردم محور مقاومت اظهار كرد: آنچه كه از تاریخ عكاسی در حوزه مقاومت ایران در ذهن من وجود دارد، تصاویر رشادتهای شهید رئیسعلی دلواری در مقابله با حمله دشمن به جنوب كشورمان است.
وی با بیان اینكه بحث مقاومت در مملكت ما یك سیر تاریخی دارد، افزود: سرچشمه بحث مقاومت به تاریخ اسلام بر میگردد اما "عكس" مقاومت مردم ایران مربوط به زمان امام خمینی (ره) و تبعید ایشان و تظاهرات علیه رژیم ستمشاهی است و بعد از آن هم دوره شكوهمند دفاع مقدس و عكس رشادتها و دلیری مردان خدا در جبهههای حق علیه باطل را شاهد هستیم.
عكاس حوزه مقاومت گفت: عكاسی از جنگ و دفاع مقدس، لحظههای شهادت و رشادتها و مقاومت بزرگ و جانانه ملت ایران در برابر دشمن بعثی-صهیونیستی یك تاریخ بزرگ برای كشور اسلامی ما محسوب میشود.
واجدی ادامه داد: ما بعد از جنگ تحمیلی، به دوره دفاع از حریم آلالله و اهلبیت می رسیم؛ دورهای كه جوانان گمنام ایرانی برای دفاع از حریم اهل بیت (ع) به عراق و سوریه رفتند. شهادت افرادی چون هادی باغبانی باعث شد ما بحث دفاع از حریم اهل بیت (ع) را بیشتر در حوزه مستند سازی و تصویر بشناسیم.
وی با بیان اینكه جنگ هیچ وقت موضوع جذابی نبوده و همیشه در تاریخ مذموم است، تصریح كرد: عكسهایی كه از آن دوره و از شخصیتهایی مانند حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و دیگر شهدا ثبت كردم یك موضوع تكرار نشدنی است و وقتی به برخی عكسها نگاه میكنم، این احساس را دارم كه حاج قاسم همچنان در بیابانهای سوریه فرماندهی میكند و این شخصیت هنوز زنده است.
این عكاس حوزه مقاومت از تأثیرگزاری فوق العاده عكس حوزه مقاومت بر افكار عمومی سخن گفت و یادآور شد: به دنبال تصویری كه از لحظه اسارت شهید مدافع حرم شهید محسن حججی در سال 1395 منتشر شد، بسیاری از هنرمندان و اهالی رسانه و حتی كسانی كه دل در گرو انقلاب نداشتند نیز نسبت به لحظه اسارت و مردانگی این شهید مدافع حرم واكنش نشان دادند و ابراز احساسات كردند.
واجدی در مصاحبه با رادیو مقاومت اظهار كرد: عكس حاج قاسم سلیمانی در برابر مقام معظم رهبری كه دست ادب بر سینه گذاشته بودند، لطف اهل بیت (ع) در حق بنده بود كه توانستم آن را به ثبت برسانم و در این مسیر موثر باشم.
وی درمورد نوع نگاه نسل جدید به آثار هنری و رسالت هنرمندان در انتقال پیامها به این نسل گفت: آنچه كه برای اثرگذاری در این عرصه و خلق آثار ماندگار از مبارزه و مقاومت بسیار اهمیت دارد، در درجه اول خلوص نیت و نگاه خدایی داشتن و در گام بعد هم بحث مطالعه و دیدن است.