مهدی رحمانی به بررسی استراتژی وحدت میدان در جبهه مقاومت در خاورمیانه پرداخت و اظهار كرد: این استراتژی در سالهای اخیر موفقیتهای قابل توجهی را به همراه داشته است. پیروزیهای گروههای مقاومت تحت عنوان وحدت، به دست آمدهاند. نتانیاهو در مذاكرات آتشبس به شكاف در این وحدت اشاره كرد.
مهدی رحمانی، تحلیلگر مسائل سیاسی و منطقه در برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، با اشاره جنگ در دو عرصه میدان و رسانه، گفت: پیروزی در یكی بدون پیروزی در دیگری بیمعناست. شهید حاج قاسم سلیمانی در سال 1395 در بحبوبه مقاومتی كه در جبهه مقاومت وجود داشت بر عدم وجود دو صدایی در خط مقدم جنگ با دشمن تأكید داشتند. ترویج فهم غلط از دشمن و ایجاد تفرقه خیانت به شمار میآید.
وی با اشاره به پیروزی حزبالله لبنان و جبهه مقاومت در عرصه میدان نبرد با رژیم صهیونیستی، اظهار كرد: این پیروزی در شرایطی رقم میخورد كه دشمن برای از بین بردن حزبالله و نفوذ در اراضی جنوب لبنان برنامهریزی كرده بود اما شكست خورد.
این تحلیلگر مسائل سیاسی و منطقه به یك سند راهبردی نظامی رژیم صهیونیستی كه در سال 2015 منتشر شده، اشاره و عنوان كرد: این سند، چهار جبهه درگیری را مشخص كرده است: نوار غزه، كرانه باختری، جنوب لبنان و سوریه، و جبهه ایران.
رحمانی افزود: در تنشهای داخلی در رژیم صهیونیستی بین گالانت و نتانیاهو، مشخص شد كه نتانیاهو هدف مشخصی در جنگ ندارد. نتانیاهو مطرح میكند كه هدفهای مشخصی را برای كاهش نفوذ ایران در جنوب و شمال اسرائیل و ضربه زدن به تأسیسات هستهای ایران عنوان میكند. در واقع تلاشهای دشمن برای بر هم زدن اتحاد مقاومت است.
وی در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت به بررسی استراتژی وحدت میدان در جبهه مقاومت در خاورمیانه پرداخت و اظهار كرد: این استراتژی در سالهای اخیر موفقیتهای قابل توجهی را به همراه داشته است. پیروزیهای گروههای مقاومت تحت عنوان وحدت، به دست آمدهاند. نتانیاهو در مذاكرات آتشبس به شكاف در این وحدت اشاره كرد. بنابراین دفاع از امنیت متحدان و خود اهمیت بسیار زیادی دارد.
تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به تاریخ تهاجمات آمریكا و اروپا به ایران بیان كرد: هر دو كشور به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند.
رحمانی به دوگانهسازی مسائل و ضرورت همنوایی در جبهه جنگ اشاره و تأكید كرد: باید از دوگانهسازیهای غلط مانند اقتصاد و مقاومت پرهیز شود.
وی بر اهمیت وحدت در مفاهیم امنیت، همدلی و پیروزی تأكید كرد و گفت: این وحدت میتواند به موفقیتهای بیشتری منجر شود. وجود تهدیدات ناشی از گروههای تكفیری و نقش كشورهای مختلف در ایجاد این تهدیدات، ما را بر لزوم توجه به این مسائل سوق میدهد.
كارشناس مسائل سیاسی به بررسی وضعیت امنیتی و سیاسی در سوریه و تأثیرات آن بر جبهه مقاومت و ایران پرداخت و اشاره كرد: اسرائیل به نوعی به بحرانسازی در سوریه پرداخته تا قدرت ایران را در منطقه كاهش دهد. امنیت كنونی در سوریه به دلیل وجود نیروهای مقاومت است و هرگونه دوگانگی یا انشقاق در این جبهه میتواند خطرناك باشد.
رحمانی به تحولات اخیر اشاره كرد و گفت: ماشین بحرانسازی كه از تركیه به سمت سوریه حركت كرده، تهدیدی برای جمهوری اسلامی ایران و امنیت منطقه است. این بحران به دنبال تقسیم كشورها در خاورمیانه جدید و فتنه 1401 است كه میتواند كشورهای همسایه مانند لبنان و عراق را نیز تحت تأثیر قرار دهد.
وی به تهدیدات و ارعابهایی كه از سوی دشمنان جبهه مقاومت صورت میگیرد، اشاره و اظهار كرد: این تهدیدات به منظور ایجاد لرزش و ترس در میان نیروهای مقاومت است. شهید همدانی در زمان حضورش در سوریه، با ایجاد وحدت میان نیروهای مردمی، نقش مهمی در دفاع از سرزمین ایفا كرد.