صدای جمهوری اسلامی ایران

علیرضا تقوی‌نیا به ارزیابی آینده مقاومت در مواجهه با شرایط كنونی منطقه پرداخت و بیان كرد: اگر خواست عمومی برای حمایت از محور مقاومت ایجاد شود، می‌توان وضعیت را تغییر داد. اگر این خواست محقق نشود، ممكن است با چالش‌های جدی مواجه شویم و منطقه به سمت خطرات بیشتری برود.

علیرضا تقوی‌نیا، كارشناس مسائل منطقه در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، به ورود بازیگران جدید به صحنه و تغییرات ژئوپولیتیكی كه به ضرر محور مقاومت است، اشاره كرد و گفت: آمریكا به دنبال كشاندن بحران به مرزهای ایران و تجزیه این كشور است و در این راستا، دو گروه خطرناك وجود دارند؛ كسانی كه به تسلیم و سازش دعوت می‌كنند و كسانی كه ضعف مقاومت را تصور می‌كنند.

وی بر لزوم ایستادگی و مقابله در تمامی عرصه‌ها تأكید كرد و گفت: وضعیت فعلی سوریه بدتر از سال 2012 نیست و ایران می‌تواند به سوریه كمك كند، مشروط بر اینكه آقای اسد ملاحظات ایران را در نظر بگیرد.

این كارشناس مسائل منطقه با اشاره به تقسیم كار بین آمریكا، اسرائیل و تركیه اظهار كرد: هدف از تحولات در سوریه، خارج كردن سوریه از حوزه نفوذ ایران و تبدیل آن به حوزه نفوذ تركیه است.

تقوی‌نیا ادامه داد: اگر محور مقاومت تعلل كند، سوریه را از دست خواهد داد و دشمنان به سایر اضلاع مقاومت نیز حمله خواهند كرد. باید به نقش بازیگران جدید مانند تركیه و اوكراین هم پرداخت و با توجه به نوع كنش این كشورها، نحوه مواجهه متفاوتی داشته باشیم. نباید فریب وعده‌های دیپلماتیك را خورد و باید بر اساس منافع ملی عمل كرد.

وی با تأكید بر اهمیت عدم عقب‌نشینی در برابر تهدیدات و حفظ موضع قوی در صحنه‌های بین‌المللی و منطقه‌ای اظهار كرد: بر اساس فرمایش رهبری معظم انقلاب، عقب‌نشینی غیرتاكتیكی می‌تواند عواقب منفی به همراه داشته باشد.

این كارشناس مسائل منطقه بر لزوم وجود دیپلماسی مقاومت تأكید كرد وگفت: در سال‌های اخیر، جمهوری اسلامی با محدودیت‌های گسترده‌ای در زمینه پشتیبانی و تداركات مواجه شده است كه می‌تواند بر توانایی‌های نظامی تأثیر بگذارد. ما از نقش مثبت دستگاه دیپلماسی كشور در هفته‌های اخیر قدردانی می‌كنیم و همچنان بر این اعتقاد داریم كه نباید تردیدی در ارائه كمك به نیروهای مقاومت وجود داشته باشد.

تقوی‌نیا به ارزیابی آینده مقاومت در مواجهه با شرایط كنونی منطقه پرداخت و بیان كرد: اگر خواست عمومی برای حمایت از محور مقاومت ایجاد شود، می‌توان وضعیت را تغییر داد. اگر این خواست محقق نشود، ممكن است با چالش‌های جدی مواجه شویم و منطقه به سمت خطرات بیشتری برود.

وی اظهار كرد: آشتی و صلح در برخی جبهه‌ها، به ویژه میان ایران و اسرائیل، بعید به نظر می‌رسد و رویارویی اجتناب‌ناپذیر است.

مرتبط با این خبر

  • نویسندگان در روایت عاشقانه‌های دفاع مقدس مراقب خطوط قرمز باشند

  • استاندارد دوگانه رسانه‌های معاند در بیان تحولات سوریه

  • نیروهای نیابتی همان سربازان یهود در پادگانِ اسرائیل هستند

  • انصارالله یمن اسرائیل و آمریكا را فلج دفاعی كرده است

  • هسته‌های مقاومت در سوریه تشكیل می‌شود

  • روایت جنگ بدون روایت‌های زنانه ناقص است

  • آینده‌ای پرتنش و مبهم در انتظار صحنه‌گردانان در سوریه است

  • قابلیت‌های یمن فراتر از تصورات مردم منطقه است

  • معرفی كتاب «اعجاز ده سردار»

  • سلیمانی‌ها