تحلیلگر حوزه غرب آسیا با اشاره به غرور و بد اخلاقی بشاراسد پس از طوفانالاقصی با جبهه مقاومت گفت: پیشتر ماندگاری بشاراسد مدیون شجاعت نیروهای مقاومت، فاطمیون، زینبیون، حیدریون و سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران بود.
اصغر زارعی، تحلیلگر حوزه غرب آسیا در برنامه "خیابان پیروزی" رادیو مقاومت، با اشاره به درگیری 10 ساله سوریه گفت: آنچه باعث ماندگاری بشاراسد بود، محور مقاومت و حمایتهای بیدریغ جمهوری اسلامی بود.
وی افزود: ماندگاری بشاراسد مدیون شجاعت نیروهای مقاومت، فاطمیون، زینبیون، حیدریون و سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران بود اما پس از تحولات اخیر، بشاراسد به تدریج دچار غرور شد و تصور میكرد ماندگاری در قدرت استمرار مییابد و بیصداقتی و بد اخلاقی تدریجا متوجه بشاراسد شد چون تصور میكرد با اتكا به نیروهای نظامی خود میتواند كار را پیش برد.
تحلیلگر حوزه غرب آسیا از بداخلاقیهای بشاراسد با جبهه مقاومت پس از طوفانالاقصی و عدم همراهی و همسویی او با نیروهای مقاومت خبر داد و افزود: او به نیروهای مقاومت برای حضور در جنوب سوریه برای حمایت از لبنان اجازه نداد و در كنار آن بسیاری از مراكز ایرانی نظیر مدارس در شهرهای مختلف سوریه را تعطیل كرد و اخلاق بشار اسد به نوعی تغییر كرد.
زارعی ادامه داد: تحریرالشام با نبودن پایگاه اجتماعی بشار در بین مردم، با سرعت بالایی رژیم بشار را ساقط كرد و نیروهای رژیم صهیونیستی هم وارد قلمرو سوریه شده و بیثباتی و ناامنی را در این كشور دامن زدند.
وی به رادیو مقاومت گفت: طی سالهای اخیر، سوریه پایگاه تروریستها بود و اسرائیل، اوكراین، تركیه و ایالات متحده حامی و آموزشدهنده این تروریستها بودند. همین مسائل باعث شد تروریستها به سرعت به پیروزی دست پیدا كنند.
كارشناس منطقه غرب آسیا تصریح كرد: كشورهایی نظیر تركیه نیز باید بدانند جریانهای افراطی دوسویه هستند و به راحتی میتوانند بیثباتی و ناامنی را برای همین كشورها درپی داشته باشند. رشد گروههای تروریستی، ناامنی را به كشورهای همجوار تسری میدهد و دود اصلی آن به چشم حامیانِ تروریستها میرود.