داودی گفت: تجربه ثابت كرده كه مدل سلفیگری و نوسلفیگری در سوریه ماندگاری و مانایی ندارد اما در هر صورت برای اثبات این مسئله نیاز به زمان داریم.
علیرضا داودی، كارشناس ارشد مسائل سیاسی در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت اظهار كرد: اگر قاطبه تفكر عمومی و مردم سوریه دوران جنایات و خیانتهای داعش را در این كشور فراموش نمیكردند اكنون وضعیت كاملاً متفاوت بود.
وی افزود: شرایط سوریه از این به بعد به سمت رادیكالی شدن حركت میكند به مفهوم قلاده پاره كردن بیشتر اسرائیلیها كه البته دائمی نخواهد بود اما به صورت پیوسته تا مقطعی از زمان ادامه دارد و همچنین اوضاع داخلی سوریه نیز دچار بهم ریختگیهای اجتماعی و تشدید هرج و مرجهای داخلی خواهد شد.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی از بازیهای رسانهای و روانی دشمن مانند انتشار یك سری اسناد و اطلاعات بدون منبع خبر داد و تصریح كرد: دشمن از طریق بازی رسانهای در تلاش است كه علت العللها و چرایی حضور تحریرالشام و چرایی عدم حضور بشار اسد را برای افكار عمومی توجیه كند تا از مسائل دیگر غافل شوند.
داودی از برنامه دشمن برای عادی جلوه دادن سوریه ی بدون امنیت برای مردم منطقه خبر داد و تصریح كرد: اگر مردم منطقه به سوریه ی بدون امنیت در منطقه و سوریهایها به نبود امنیت در كشورشان عادت كنند به تدریج مقدمات فروپاشی سوریه به مثابه فروپاشی محور مقاومت در ذهن مردم شكل میگیرد و نتیجه آن هم پذیرش حضور برخی كشورهای اروپایی و آمریكا و تركیه در این كشور خواهد شد.
وی افزود: ما نسبت به سوریه نگرانیهایی داریم اما ناامید نیستیم و باید هوشمندانه از حالت انفعال به حالت فعالانه وارد شویم.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی به نظامنامه فكری كشور تركیه اشاره كرد و گفت: تركیه در حال حاضر یك سرخوردگی تاریخی و منطقهای را تجربه میكند و به دنبال هویت از دست رفته خودش و احیای امپراطوری عثمانی در منطقه است. این كشور طی یك سال گذشته ذات غیر اسلامی اصیل و غیر بشری خود را نشان داد بنابراین چارهای ندارد جز اینكه این مسیر سیاه را تا پایان طی كند و به منفعتی برسد.
داودی ادامه داد: تصور آمریكا این است كه سوریه معادل همه پایگاههای از دسترفته آن خواهد شد و خود تحریرالشام نیز چوب دو سر طلایی شده كه نه میتواند برای تركیه مفید باشد و نه برای آمریكا و در نهایت هم از آن عبور خواهند كرد.
وی افزود: تجربه ثابت كرده كه مدل سلفیگری و نوسلفیگری در سوریه ماندگاری و مانایی ندارد اما در هر صورت برای اثبات این مسئله نیاز به زمان داریم.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی با تأكید بر اینكه تحریرالشام یك گروه مسلح، مخالف اسد و شورشی نیست و بلكه یك گروه تكفیری-تروریستی است، گفت: هدف از ایجاد درگیری در سوریه غافل كردن مردم از هدف اصلی یعنی غزه و حماس و مردم مظلوم فلسطین و طوفانالاقصی است.