صدای جمهوری اسلامی ایران

یكی از شاعران كشورمان گفت: در شهادت سردار اتفاق زیبایی كه افتاد این بود كه هیچ جشنواره ای برگزار نشد اما مردم به صورت خودجوش مراسم های بسیاری برگزار كردند.

به گزارش رادیو مقاومت، «عالیه محرابی» شاعر در گفت وگو با برنامه سی شب سی سردار درباره ادبیات مقاومت گفت: اگر بخواهیم شعر مقاومت را به صورت عام بررسی كنیم باید به زمان شروع پیدایش ادبیات برگردیم.اما به صورت خاص عدد مقاومت توسط نویسنده فلسطینی وارد شد. در شعر خودمان حمید سبزواری، قیصر امین پور، سیدحسن حسینی و نصرالله مردانی از شاعران بززرگ انقلاب بودند.

وی ادامه داد: شروع جنگ ما و نقطه عطف جریان مقاومت در ایران به این 8 سال برمی گردد. شهدای مدافعان حرم، شهدای ترور، هسته ای،‌دانشمندی داشتیم و شاعران رزمندگان پاكشان را شناسایی كرده و برایشان سرودند.

شهادت سردار سلیمانی اتحاد قلم ها را به همراه داشت و پیام رهبری مبنی بر اینكه سردار سلیمانی یك مكتب است، همه شاعرها هر كدام گوشه ای از این مكتب را گرفتند. در شهادت سردار اتفاق زیبایی كه افتاد این بود كه هیچ جشنواره ای برگزار نشد اما مردم به صورت خودجوش مراسم های بسیاری برگزار كردند.

رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است