صدای جمهوری اسلامی ایران

رایزن فرهنگی ایران در عراق گفت: كتابی در مورد شخصیت حاج قاسم نوشتیم و چاپ هم شد به نام «ضیف العراق» به معنی مهمان عراق. این كتاب نظر 18 نفر از شخصیت های عراقی درباره سردار سلیمانی را بیان می كند.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین «غلامرضا اباذری» رایزن فرهنگی ایران در عراق در برنامه عصر مقاومت گفت:‌ فاصله ما با شخصیت سردار سلیمانی خیلی زیاد است اما بهتر است تلاش كنیم تا شخصیت ایشان و شهدای كنارشان را بیشتر معرفی كنیم.

وی ادامه داد: این افراد با داعش و تروریسم و ظلم و آدم كشی مبارزه می كردند و خواهشم این است كه به این جنبه بیشتر بپردازیم. آن هم در شرایطی كه آمریكا دارد این جریان را وارونه نشان می دهد.

اباذری افزود: شخصیت سردار شهید شخصیتی چندگانه بود و محور مقاومت نیز محوری فرهنگی است و سردار توصیه می كرد كه باید از نظر فرهنگی حرفی برای گفتن داشته باشیم. سردار سلیمانی علاقه ای به مطالعه كتاب داشت و در سفرهایش با اینكه مشغله های بسیاری داشت اما كتاب خواندن را كنار نمی گذاشت.

وی ادامه داد: امسال هم برنامه های متنوع و با كیفیت برای سالگرد این شهدای بزرگوار در عراق نیز تدارك دیده شده است. ما برنامه هایی داشتیم كه شیعیان و اهل سنت عراق به آنجا آمدند. كتابی هم در مورد شخصیت ایشان نوشتیم و چاپ هم شد به نام ضیف العراق به معنی مهمان عراق. این كتاب نظر 18 نفر از شخصیت های عراقی درباره سردار سلیمانی را بیان می كند كه به صورت آنلاین هم در سایت سازمان فرهنگ و ارتباطات قابل دسترسی است.

وی ادامه داد: اگر این دو شهید بزرگوار نبودند به نظر می رسید كه داعش نقشه های خودش را اجرا می كرد.

رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است