صدای جمهوری اسلامی ایران

نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان غربی گفت: وقتی حاج قاسم به محضر علامه جوادی آملی مشرف شد، همچون یك شخصیت عادی، كفن خود را به همراه برد و آن را به علامه داد تا به اسلام و ایمان ایشان شهادت دهد.

حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان غربی و امام‌جمعه ارومیه در گفت‎وگو با ویژه برنامه «فرمانده» رادیو مقاومت با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت روز نهم دی و سالگرد شهادت شهید سلیمانی اظهار كرد: طبق روال سال‌های قبل و براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب، برای ویژه‌برنامه‌های نهم دی‌ماه و سالروز بصیرت و میثاق امت با ولایت، در چند شهر استان برنامه تجمع پرشور مردم در نظر گرفته شده و سخنرانان و اساتیدی هم در این جمع‌های مردمی حاضر خواهند شد. علاوه بر این، به مناسبت سالگرد شهید سلیمانی هم برنامه‌های متنوعی تدارك دیده شده تا با نام و یاد سردار دل‌ها، معنویت و میهن‌دوستی دوباره در میان مردم شریف و غیور آذربایجان غربی فراگیر شود.
وی افزود: روز گذشته كه آیین بدرقه 400 شهید گمنام در سراسر كشور برگزار شد، ملت ایران دوباره نشان داد كه پای‌كار انقلاب و ارزش‌های نظام ایستاده است و در شرایط كنونی، مسئولیت بر عهده مدیران و مسئولان است كه حق این مردم را با خدمت صادقانه برآورده كنند.
نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان غربی خاطرنشان كرد: باید خصوصیات و شاخصه‌هایی كه در سیره و منش سردار سلیمانی وجود داشت، به‌دقت موردبررسی و مطالعه قرار بگیرد. به‌طور مثال یكی از شاخصه‌های اصلی سردار دل‌ها، عشق به شهادت بود؛ تا جایی كه نمی‌شد ایشان در مراسمی سخنرانی كند اما از شوق شهادت، اشك از دیدگانش جاری نشود. در نهایت هم پروردگار عالم حاجت دیرینه حاج قاسم را با شهادتش به دست شقی‌ترین شرور عالم محقق كرد.
وی با اشاره به مظاهر دین‌داری سردار دل‌ها ادامه داد: یكی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌های سردار دل‌ها، معرفت و دین‌داری ایشان بود. در عبادت‌های خالصانه شهید سلیمانی و اشك‌هایی كه در عشق و ارادت به اهل بیت(ع) از چشمانش جاری می‌شد، ابعاد درهم‌تنیده‌ای از اخلاص و تعبد در وجود وی نمایان می‌شد و این تا جایی بود كه وقتی حاج قاسم به محضر علامه جوادی آملی مشرف شد، اگرچه یك فرمانده نظامی عالی و موردوثوق نه‌فقط ایران بلكه سرتاسر جهان اسلام بود اما همچون یك شخصیت عادی، كفن خود را به همراه برد و آن را به علامه داد تا به اسلام و ایمان ایشان شهادت دهد.
امام‌جمعه ارومیه، شجاعت را ویژگی شاخص دیگر سردار سلیمانی دانست و تصریح كرد: هنوز هم بسیاری از مردم وقتی به یاد شهید سلیمانی می‌افتند، چهره ایشان را با شجاعت و رشادت به خاطر می‌آورند. حاج قاسم مصداق عینی و عملی آن كلام امیرالمؤمنین(ع) بود كه فرمود اگر سرتاسر كره خاكی از دشمنان خدا لبریز شود و در سوی دیگر، من تنها باشم، هرگز بیم و ترسی در دلم راه پیدا نمی‌كند.
وی تأكید كرد: توجه شهید سلیمانی به امر وحدت، یكی دیگر از خصوصیاتی بود كه باید به آن توجه شود. برای حاج قاسم، شیعه، سنی و حتی غیرمسلمانان اهمیت نداشت تا حدی كه جناب «مراد شیخ كالو» یكی از فرماندهان ایزدی حشدالشعبی در دیدار با بنده به‌صراحت اذعان داشت كه در آن زمان، فقط دو نفر بودند كه پای‌كار اقلیت‌های مذهبی ایستادند؛ یكی قاسم سلیمانی بود و دیگری ابومهدی المهندس و باور ما هم به این رسید كه مواضع ایشان براساس انسانیت وجودی‌شان است.
حجت‌الاسلام قریشی در انتها ابراز امیدواری كرد: حاج قاسم حتی با شهادت خود هم به جامعه و كشورش نفع رساند. آن روزها كه آمریكایی‌ها سرمایه‌گذاری زیادی می‌كردند تا میان دو ملت ایران و عراق جدایی ایجاد كنند، شهادت سردار سلیمانی و آیین تشییع پیكر پاكش كه پمپاژ معنویت به جامعه و تجلی علاقه مردم به شهید بود، باعث شد تا دو ملت به هم نزدیك و نزدیك‌تر شوند. رهبر معظم انقلاب فرمودند كه حاج قاسم مظهر شجاعت، درایت، تیزهوشی و معنویت بود. یقیناً هم همین‌طور بود و اكنون بر ما واجب است كه مظاهر شخصیتی شهید را صادقانه برای مردم تصویر كنیم.
انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • ضرورت صدور ادبیات و فرهنگ مقاومت به آزادی‌خواهان جهان

  • بیداری انسان‌رسانه‌ها و كاهش تسلط غرب بر رسانه‌ها در دنیای امروز

  • یمن مراكز استراتژیك اسرائیل را از حیّز انتفاع ساقط كرده است

  • سلطه‌طلبی یهودیان؛ نتیجه نژادپرستی و پروپاگاندای رسانه‌ای

  • حفظ انسجام محور مقاومت با تمام توان

  • چین و روسیه دو سوی مقاومتِ تركیبی قرار دارند

  • هنرمندان روحیه وطن‌پرستی را در نسل جوان تقویت كنند

  • رسالت اصلی جامعه دانشگاهی جهاد علمی و امیدآفرینی است

  • تطهیر چهره تحریرالشام و تخریب ایران؛ اولویت رسانه‌های معاند

  • چالش‌های بین‌المللی، گریبانگیر رژیم صهیونیستی در سال جدید میلادی