صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس بسیج اصناف و بازاریان تهران گفت: باید ویژگی های سردار سلیمانی را در بین مردم و به خصوص بازاریان رواج دهیم تا مثل حاج قاسم در تنگناهای اقتصادی جانزینم و بتوانیم انشالله وظایف اصلی خودمان را انجام بدهیم.

سرهنگ نعمت كاكاوندی در گفتگو با برنامه «سلام سردار» رادیو مقاومت اظهار كرد: مجموعه اصناف و بازار تهران به همراه انجمن اسلامی بازار تهران و منتخب هیات امنا و بسیج اصناف معمولاً در مناسبت‌های ملی مذهبی مراسماتی از این گونه برنامه ها مانند سالگرد شهید سلیمانی را برگزار می‌كنیم.

وی ادامه داد: اصناف از جمله اقشاری هستند كه ازگذشته ها دور همیشه همراه مذهب، دین و انقلاب بودند و در همه مناسبت‌ها و در همه موقعیت‌ها پا كار بودند و از آنجای كه سردار سلیمانی گردن همه ما حق دارند اصناف هم دیروز مراسم بزرگداشتی با حضور كسبه بازار در محل مسجد امام خمینی تهران برگزار كردند و به این سردار بزرگ ادای دین كردند.

رئیس بسیج اصناف و بازاریان تهران بیان كرد: تلاش داریم در كلاس هایی كه برای بازاریان تهران برگزار می كنیم و مسائل فقهی بازار در آن بیان می شود بتوانیم وصیت نامه حاج قاسم سلیمانی و موضوعات كه مربوط به شخصیت شهید سلیمانی و مكتب حاج قاسم است در این طرح قرار دهیم تا بیشتر روی این موضوع كار بشود و شخصیت سردار سلیمانی تببین بشود.

كاكاوندی با بیان اینكه سردار سلیمانی یك شخصیت فرا ملی و فرا جناحی بود، عنوان كرد: دیروز كه این جلسه برگزار شد وقتی سخنران در مورد شخصیت سردار سلیمانی صحبت میكردند واقعا می توانستیم شوق و ذوق مخاطبین را كه با اشتیاق گوش میكردند ببینیم.

وی ادامه داد: باید ویژگی های سردار سلیمانی را در بین مردم و به خصوص بازاریان رواج دهیم تا مثل حاج قاسم در تنگناهای اقتصادی جانزینم و بتوانیم انشالله وظایف اصلی خودمان را انجام بدهیم. ما به دنبال ایجاد یك بازار اسلامی هستیم تا بتوانیم در امواج پرتلاطم اقتصادی دنیا مقاومت كنیم.

رئیس بسیج اصناف و بازاریان تهران با بیان اینكه اصناف و بازاریان تهران ید طولایی در كمك و دستگیری نیازمندان دارند، بیان كرد: بیش از 100 خیریه در اصناف تهران داریم كه در زمینه كمك مالی و سبد غذایی و حتی خدمات پزشكی و دندان پزشكی خدمات ارائه می دهند.

كاكاوندی ادامه داد: بحث راه اندازی گروهای جهادی در اتحادیه ده مركز نیكوكاری و حدود 40 گروه جهادی داریم كه در زمینه های مختلف محرومیت زدایی، آب رسانی، خانه سازی، سبد كالا جهیزیه زوج‌های جوان و غیره خدمت و كمك رسانی می كنندو همه این كارها به پشتیبانی بازاریان و اصناف تهران انجام می شود.

وی گفت: در مجموعه اصناف 250 هزار تا واحد صنفی دارای جواز داریم و چیزی حدود 20 درصد بدون جواز و در شرف گرفتن جواز می باشند كه اگر جمعیت اینها و خانواده ایشان را در نظر بگیرید یك سوم جمعیت تهران خانواده اصناف هستند.

رئیس بسیج اصناف و بازاریان تهران در خصوص برنامه های این مجموعه برای اشتغال زایی بیان كرد: اشتغال جزء برنامه های مصوب بسیج اصناف است كه در حال حاضربحث استاد_ شاگردی را در این طرح در دستور كار قرار دادیم كه در این طرح فرد جوان به سراغ یك پیشكوست در اصناف و بازاریان می رود و راه و روش و آداب فروش وبازار را آموزش می بینید.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی