صدای جمهوری اسلامی ایران

مدیر هنری و رسانه‌ای سازمان بسیج دانشجویی كشور گفت: رادیو مقاومت می تواند طلایه دار حوزه مقاومت در همه عرصه‌ها حتی مقاومت علمی باشد.

مهرداد توكلی در گفتگو با برنامه «مردمیدان» رادیو مقاومت اظهار كرد: برنامه رادیو مقاومت نباید به صورت ویژه برنامه كوتاه مدت برگزار شود بلكه باید تبدیل به یك برنامه دائمی شود.

مدیر هنری و رسانه‌ای سازمان بسیج دانشجویی كشور ادامه داد: شاید كوتاهی بعضی از مسئولین و همین طور پروپاگاندای رسانه باعث شده این نگاه بعضی از اقشار مردم به خانواده شهدا جور دیگری باشد.

وی افزود: اهدافی كه رادیو مقاومت دنبال می كند همگی مبتنی بر مقاومت است، مقاومتی كه با دل مردم ایران عجین شده است، مردمی كه نه با مقاومت صرف، بلكه در همه حوزه ها پای كار آمده‌اند و مقاومت كردند.

توكلی بیان كرد: در این راستا رادیو مقاومت می تواند به ابعاد و بخش های مختلف زندگی مردم هم وارد شود و در كنار اینكه به سیره شهدا با محوریت مكتب راهبردی شهید سلیمانی وارد شده است، می تواند در بحث اقتصاد مقاومتی نیز وارد شده و به تببین تشریح و راهنمایی برای مسئولان در این زمینه ختم شود.

وی گفت: موارد فوق، مواردی هستند كه نیاز مردم هستند؛ من در یكی از دست نوشته های سردار سلیمانی خواندم كه «مردم پرافتخار و سربلند ایران، جان من هزاران بار فدای شما» همین هم شد و همین اتفاق افتاد.

مدیر هنری و رسانه‌ای سازمان بسیج دانشجویی كشور بیان كرد: رادیو مقاومت می تواند طلایه دار حوزه مقاومت در همه عرصه‌ها حتی مقاومت علمی باشد؛ این موضوع نیازمند یك جریان سازی است و رادیو مقاومت می تواند این جریان سازی را انجام بدهد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی