صدای جمهوری اسلامی ایران

پژوهشگر حقوق بشر با اشاره به تاكیدات رهبری، یادآوری كرد كه كشورهای اسلامی می بایست اسرائیل را تحت تحریم اقتصادی و سیاسیِ فلج كننده قرار دهند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت، حسین قاضی زاده در گفتگو با برنامه «مقاومت بدون مرز» رادیو مقاومت با اشاره به رد ماده ای از قطعنامه مورد نظر سازمان ملل از سوی امریكا اظهار كرد: ظرفیت هایی در حقوق بین الملل گنجانده شده و قابل توجه هست و یكی از جدی ترین ظرفیت ها كه باید در مسئله فلسطین مورد استفاده قرار گیرد، تشكیل دادگاه كیفری بین المللی موردی است؛ مثلا در قضیه ای نظیر ترور رفیق حریری دادگاه ویژه لبنان تشكیل شد و قبل از آن دادگاه ویژه بین المللی برای دیگر كشورها یا جرایم در سطح جهان تشكیل شده بود.

وی افزود: این از مصادیق مهم است كه به جنایات بشری رسیدگی می كند و در این راستا كشورهای اسلامی می توانند بر شورای امنیت اعمال فشار كنند و این ظرفیت قابل توجه می باشد و با توجه به وجود نواقص تا حدی موفق بوده و قدرت حقوق بشر دوستانه بین الملل را نشان داده است.

قاضی زاده با اشاره به تلاش افكار عمومی در حمایت از فلسطین اظهار كرد: آستانه تحمل افكار عمومی جهان خود را نشان داد چون حجم جنایت ها در غزه در 70 سال اخیر بی سابقه بود و حجم كشتار زنان و كودكان و تخریب بیمارستان و اماكن مذهبی و آتش علیه یك مردم بی دفاع سابقه ندارد و از این رو میزان واكنش های بین المللی قابل توجه بوده است.

این استاد دانشگاه با اشاره به تظاهرات مستمر و پیگیرانه ملت ها لزوم اقدامات حقوقی را نیز یادآوری كرد و در بخشی دیگر از سخنان خود در رادیو مقاومت بر تاكیدات رهبری مبنی بر لزوم كاهش ارتباطات سیاسی كشورها با رژیم صهیونیستی اشاره كرد و افزود: كشورهای اسلامی باید روابط سیاسی و اقتصادی خود را به صورت واقعی كاهش داده و اسرائیل را تحت تحریم خود قرار دهند تا این رژیم احساس كند از سوی كشورهای اسلامی ضربه ای جدی دریافت می كند كه این مسئله بسیار تاثیر گذار است.

در این راستا نباید تصور شود شورای امنیت تنها ابزار است و چون این شورا بازیچه دست امریكاست، دیگر نمی توان كاری كرد در حالی كه ابزار تشكل یافته از طریق تاثیر سیاسی و اقتصادی، اسرائیل را در مناسبات اقتصادی و سیاسی فلج خواهد كرد.

قاضی زاده ادامه داد: برخی معاهدات بین المللی و كنوانسیون وجود دارد و همه كشورها بدان پیوسته اند ولی در عرصه عمل تكرار مكرر جنایت های تبعیض نژادی، تحقیر و شكنجه و... علیه اسرا و مردم فلسطین را مشاهده می كنیم و از طرفی این ها به شدت تحت رفتارهای غیر انسانی قرار گرفته اند و در این بین باید دید مجامع بین المللی آیا گزارشگر رفتار های ضد حقوق بشر قرار می گیرد یا خیر؛ این گزارش ها از سوی یك نهاد حقوقی بین الملل گزارشی رسمی را مطرح می كند خاصه این كه ترورهای اسرائیل قتل ساده نیست و از بین بردن آثار تاریخی و انسانی است كه در همه اسناد بین المللی مورد جرم انگاری قرار می گیرد.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می‌توانید برنامه «مقاومت بدون مرز» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 19:00 تا 21:00 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

خبرنگار: آزاده خواجه‌نصیری

مرتبط با این خبر

  • درگیری تركیه با كُردهای سوریه جدی شده است

  • حضور مردم كلید حل مشكلات است

  • احساس خطردشمن از وحدت درمنطقه

  • انصارالله با رونمایی از سلاح‌های جدید به نقش ژئوپلیتیكی یمن ضریب داد

  • یمنی‌ها اعتبار سامانه تاد آمریكا را خدشه‌دار كرده‌اند

  • یمن یكی از اجزای اصلی ایالات متحده مقاومت است

  • رسانه‌های غربی الجولانیِ تروریست را بزك كردند

  • یمن به بازوی قدرتمند مقاومت تبدیل شده است

  • صهیونیست‌ها در برابر موشك‌های یمنی ناتوان شده‌اند

  • نویسندگان در روایت عاشقانه‌های دفاع مقدس مراقب خطوط قرمز باشند