صدای جمهوری اسلامی ایران

نسرین فرزاد گفت: زنان فلسطینی، هویت سرزمینشان را زنده نگه داشتند و این موضوع را به نسل جوان انتقال دادند تا جوانان و عاقل‌مردان فلسطینی با تأثیرپذیری از مادران، عملیات «طوفان الاقصی» را رقم زدند.

نسرین فرزاد، عضو هیئت علمی دانشگاه و از فعالان ارشد در حوزه حجاب و عفاف در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت درباره نقش و جایگاه و اثرگذاری بانوان در محور مقاومت اظهار كرد: زنان در اغلب جوامع بشری به عنوان ستون اصلی خانواده و مدنیت اجتماعی در مقاومت‌های ملی و مذهبی بسیار موثر عمل كردند.
وی افزود: باید دانست، زنان، فرهنگ پایداری را به نسل‌های بعد منتقل كردند و به مقاومت مردان برای نسل‌های بعد ارزش و بها دادند. در دوران هشت سال جنگ تحمیلی علیه كشور هم شاهد این موضوع بودیم و اگر زنان ارزش‌ها را به نسل‌های بعدی انتقال نمی‌دادند، قطعاً مردان بعدی به جنگ نمی‌رفتند.
عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان كرد: مادران ایرانی با ایمان قوی به تربیت فرزندان پرداختند و با تشكیل هسته‌های مقاومت و پشتیبانی، شرایط سخت اقتصادی و نظامی مملكت را پشت سر گذاشتند و امروز هم زنان غزه و لبنان و بازماندگان جنگ با وجود حجم بالایی از مشكلات و سختی‌ها دائماً كلمه «الحمدلله» و «شكراً لله» بر زبان می‌آورند و اینگونه مقاومت و ایستادگی را به فرزندانشان یاد می‌دهند و در نهایت رضایت و شكر، فرزندان و همسران شهید خود را به خاك می‌سپارند.
فرزاد با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درخصوص نقش زنان در جبهه مقاومت، گفت: ایشان فرمودند كه اگر نقش زنان در میدان جنگ برابر با مردان نباشد، كمتر از آن هم نیست و این موضوع امروز اثبات شده و همه جهانیان شاهدش هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینكه زنان با حضور موثر و پررنگ خود در پویش همدلی و اهدای طلا مجدداً در عرصه مقاومت و ایثار افتخارآفرینی كردند، افزود: مردم فلسطین 70 سال است كه با غصه اشغال و از دست دادن سرزمینشان زندگی می‌كنند اما این زنان بودند كه در زندگی عادی خود، هویت سرزمینی خود را با كارهای زنانه زنده نگه داشتند و این موضوع را به نسل جوان یادآوری و گوشزد كردند تا اینكه جوانان و عاقل مردان فلسطینی با تأثیرپذیری از مادران خود، عملیات «طوفان الاقصی» را در 7 اكتبر سال گذشته رقم زدند.
فرزاد در مصاحبه با رادیو مقاومت به مولفه‌های تربیت فرزندان مقاوم اشاره و تصریح كرد: شجاعت و شهامت مردان حاصل زیستن در خانواده‌ای است كه مادر آن، روحیه مقاوم و پایداری و ایستادگی دارد؛ مادرانی كه در زندگی با همسر در همه‌جا مدافع مرد خود هستند و صبوری را به بچه‌ها یاد می‌دهند.
وی با بیان اینكه نگاه صرفاً مادی و لذت‌گرایانه شبكه‌های معاند و حتی شبكه‌ها و پلتفرم‌های داخلی باعث كمرنگ شدن ارزش‌های معنوی در زندگی‌ها شده است، خاطرنشان كرد: سازمان‌های ذیصلاح و ذیربط هم كه می‌توانند ایمان و روحیه معنوی مردم را تقویت كنند متأسفانه در این مورد كوتاهی می‌كنند.

مرتبط با این خبر

  • ضرورت صدور ادبیات و فرهنگ مقاومت به آزادی‌خواهان جهان

  • بیداری انسان‌رسانه‌ها و كاهش تسلط غرب بر رسانه‌ها در دنیای امروز

  • یمن مراكز استراتژیك اسرائیل را از حیّز انتفاع ساقط كرده است

  • سلطه‌طلبی یهودیان؛ نتیجه نژادپرستی و پروپاگاندای رسانه‌ای

  • حفظ انسجام محور مقاومت با تمام توان

  • چین و روسیه دو سوی مقاومتِ تركیبی قرار دارند

  • هنرمندان روحیه وطن‌پرستی را در نسل جوان تقویت كنند

  • رسالت اصلی جامعه دانشگاهی جهاد علمی و امیدآفرینی است

  • تطهیر چهره تحریرالشام و تخریب ایران؛ اولویت رسانه‌های معاند

  • چالش‌های بین‌المللی، گریبانگیر رژیم صهیونیستی در سال جدید میلادی