صدای جمهوری اسلامی ایران

یك مستندساز گفت: آخرین مستندی كه هم‌اكنون در دست تدوین است و امیدوارم تا سالگرد ایشان آماده شود مستندی درباره سردار بزرگ سپاه سردار محمد هادی حاج رحیمی است كه نوروز سال گذشته در كنسولگری ایران در دمشق توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

محمدفرج صالحی مستندساز در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت اظهار كرد: مستندسازان در حوزه مستند بسیار خوش درخشیدند؛ هم در زمان دفاع مقدس كه به رهبری سید اهل قلم شهید آوینی حماسه دفاع مقدس را ثبت و ضبط كردند و هم بعد از آن كه جبهه مقاومت را به خوبی پوشش دادند و مستندهای بی‌نظیری ساختند و فراتر از ایران و در منطقه دیده شد.

وی افزود: مردم ایران و منطقه به واسطه مستندهایی كه در حوزه دفاع مقدس و جبهه مقاومت ساخته شده در ریز جزئیات اتفاقات و عملیات‌ها قرار گرفتند و این بسیار ارزشمند است.

مستندساز برجسته كشورمان در حوزه مقاومت تصریح كرد: معمولاً سفارش‌دهنده از هر سازمان و ارگانی كه درمورد یك واقعه و اتفاق و یا شخصیت از ما كار تصویری می‌خواهد اجازه كوچكترین نقد به آن شخصیت را به ما نمی‌دهد و من به نمایندگی از مستندسازان كشورمان می‌گویم دست ما در حوزه تصویر به اندازه‌ای باز نیست كه بتوانیم همه مسائل را بیان كنیم اما سعی داریم حتی‌الامكان این اتفاق را رقم بزنیم.

صالحی در رادیو مقاومت عنوان كرد: آخرین مستندی كه هم‌اكنون در دست تدوین است و امیدواریم تا سالگرد ایشان آماده شود مستندی درباره سردار بزرگ سپاه سردار محمد هادی حاج رحیمی است كه ایام عید نوروز سال گذشته در كنسولگری ایران در دمشق توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: با جستجوها و كنكاشی كه در زندگی این سردار سپاه انجام دادم به اتفاقاتی رسیدم كه برای جوانان ما بسیار جذاب است. شهید سردار محمد هادی حاج رحیمی در خانواده‌ای كه پدربزرگ ایشان در زمان قاجار مسئولیت دولتی داشته و خان بوده و خانواده‌ای به شدت مرفه و تحصیلكرده و ادبی متولد و بزرگ می‌شود و مادر این شهید به واسطه علاقه‌ای كه به ادبیات داشته، ایشان را فرهاد صدا می‌زدند. قصه زندگی این شهید به شدت دارای وجوه همزادپنداری با جوانان است.

مستندساز برجسته كشورمان در حوزه مقاومت با اشاره به اینكه مدیوم اصلی مستند در همه كشورهای دنیا مدیوم تلویزیون است، گفت: یكی از مهم‌ترین كنداكتورهای برنامه‌های تلویزیونی متعلق به مستند است.

صالحی درمورد جهانی شدن مستندهای ایرانی اظهار كرد: آثار ایران در كشورهای دیگر نمایش داده می‌شود و بعضاً جایزه هم می‌گیرند اما مسئله مهم‌تر، موضوع این آثار است چون عموم جشنواره‌های خارجی به دنبال این نیستند كه ایران را یك ایران سربلند و در صلح نشان دهند و اگر مستندی خلاف این جریان باشد به راحتی در جشنواره‌های جهانی راه پیدا می‌كند و جایزه می‌گیرد.

وی افزود: مستندسازانی كه در حوزه مقاومت كار كردند با جان خود ثابت كردند كه این حوزه، مسئله آنهاست اما در ظاهر طوری وانمود می‌شود كه این افراد سفارشی‌ساز هستند.

مرتبط با این خبر

  • مردم هدایتگر محور مقاومت هستند

  • عكس در بخش رسانه‌ای محور مقاومت متولی ندارد

  • هدف بازیگران ذینفع در تحولات سوریه، تضعیف جبهه مقاومت است

  • سوابق گروه‌های تروریستی از ذهن ملت‌های منطقه پاك نمی‌شود

  • ناتوانی آمریكا و متحدانش در حفظ امنیت رژیم صهیونیستی

  • بازیابی حماس و جهاداسلامی/ بایكوتِ شكست اسرائیل در رسانه‌های عبری

  • عراق؛ قتلگاهِ نیروهای الجولانی

  • نحوه امدادرسانی سازمان ملل به غزه سودی ندارد

  • حاج قاسم یك مدیر حكمرانی بود

  • رادیو مقاومت؛ رسانه استقامت تا پیروزی