كارشناس سواد رسانهای گفت: هر تلفن همراه به نوعی جنگافزار محسوب میشود؛ خاصه برای كسانی كه دل در گرو مقاومت دارند؛ پس باید از آن در مسیر تبیینگری استفاده كنیم.
معصومه نصیری، كارشناس سواد رسانهای در مصاحبه با برنامه "خیابان پیروزی" رادیو مقاومت، بصیرت را به معنای نگاهی عمیق، ساختارمند و مهم توصیف كرد و گفت: بصیرت دارای دو بعد است و باید بدانیم بصیرت به ابعادِ مفهومی و رفتاری باز میگردد. نمیتوان خود را فردی بابصیرت دانست ولی در بزنگاهها رفتار لازم را بروز و ظهور نداد؛ از این رو باید به پیوستگی مفهوم بصیرت و بروز رفتار توجه كرد.
وی بروز و ظهور مقاومت در میدان را ناشی از بصیرت دانست و افزود: بصیرت با نگاهی عمیق، در دل خود نكتهای مهم دارد و رهبری بارها بر آن تاكید كردند كه همانا دشمنشناسی است، یعنی نمیتوان فردی بصیر بود ولی به دشمنشناسی توجهی نداشت كه در این صورت یك جای كار میلنگد.
كارشناس سواد رسانهای با مثال از رخدادهای سوریه در مورد بصیرت، ادامه داد: اگر بصیرت نباشد، به سان سوریها زیر چكمههای دشمن بیدار میشوید و یا در مقابل، اقدامی استراتژیك و پیشدستانه رقم خواهیم زد. حاج قاسم در این حوزه زبانزد و مثالی بزرگ هستند و از طرفی باید بحث شجاعت را نیز با اهمیت دانست چراكه شجاعت در كسب حق و پس زدن باطل نكتهای بااهمیت است.
نصیری در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو مقاومت خاطرنشان كرد: هر تلفن همراه به نوعی جنگافزار محسوب میشود؛ خاصه برای كسانی كه دل در گرو مقاومت دارند؛ پس باید از آن در مسیر جهاد و تبیینگری استفاده كنیم.
وی با بیان اینكه در مقابلِ شایعات نباید سكوت كرد، تصریح كرد: خروج از مارپیچ سكوت الزامی است و از طرفی نباید تماشاگر باشیم. از این رو پاسخدهی به شبهات و یافتن پاسخهای علمی و درست برای خنثیسازی شبهههای دشمن نكتهای مهم قلمداد میشود.