آجرلو با تأكید بر اینكه بقای رژیم صهیونیستی برای آمریكاییها و صهیونیستهای جهانی از بقای نتانیاهو مهمتر است، اظهار كرد: نتانیاهو به دلیل سیاستهای سختگیرانه و خودخواهانهاش، رژیم را به وضعیت تهدیدآمیزی دچار كرده است. تهدیدات امروز علیه رژیم صهیونیستی به جای تهدیدات نقطهای، به تهدیدات وجودی تبدیل شده است.
حسین آجرلو، كارشناس منطقه غرب آسیا در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، با بیان اینكه پیشبینی میشد كه اختلافات داخلی در كابینه و میان دولت و اپوزیسیون رژیم صهیونیستی به حالت انفجار نزدیك شده است، گفت: جنگ غزه به نوعی این اختلافات را به تعویق انداخته بود و تحلیلگران معتقدند كه یكی از دلایل طولانیتر شدن جنگ، همین اختلافات داخلی بوده است.
وی با اظهار به اینكه طرح آتشبس كه نخستوزیر اسرائیل ارائه كرده، 13 ماه پیش مطرح شده بود و این نشاندهنده عدم دستیابی به نتایج مثبت از سوی صهیونیستها در این مدت است، تصریح كرد: با پایان جنگ، انتظار میرود كه اختلافات داخلی شدت بیشتری بگیرد. البته ممكن است كابینه به دلیل انسجام احزاب راستگرای تندرو برای مدتی دوام بیاورد، اما سطح اختلافات به وضوح نشاندهنده عدم ثبات سیاسی رژیم است.
این كارشناس منطقه غرب آسیا با اشاره به موضعگیریهای شخصیتهایی مانند لاپید و باراك بر ثبات سیاسی این رژیم گفت: وجود احزاب اپوزیسیون مانند لاپید و بنیگس كه به شدت مخالف دولت هستند و همچنین شخصیتهایی مانند بنت كه در تلاش برای بازگشت به عرصه سیاست هستند، به چالشهای بیشتری در صحنه داخلی رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد.
وی با تأكید بر اینكه بقای رژیم صهیونیستی برای آمریكاییها و صهیونیستهای جهانی از بقای نتانیاهو مهمتر است، اظهار كرد: نتانیاهو به دلیل سیاستهای سختگیرانه و خودخواهانهاش، رژیم را به وضعیت تهدیدآمیزی دچار كرده است. تهدیدات امروز علیه رژیم صهیونیستی به جای تهدیدات نقطهای، به تهدیدات وجودی تبدیل شده است.
آجرلو در مصاحبه تلفنی با اردیو مقاومت خاطرنشان كرد: این دولت مصنوعی نمیتواند در عرصه روابط بینالملل دوام بیاورد و تنها دولتهای مشروع میتوانند پایدار بمانند.
وی با اشاره به توافقات اخیر در غزه كه برخی شخصیتهای صهیونیستی آن را تسلیم در برابر حماس تعبیر كردهاند، بیان كرد: این توافقات ممكن است پیامدهای منفی برای نتانیاهو و دولتش داشته باشد. شكست رژیم صهیونیستی در تحقق اهدافش، به ویژه در آزادسازی اسرای خود، نشاندهنده ضعف این رژیم است.
این كارشناس منطقه غرب آسیا افزود: رژیم صهیونیستی با وجود ادعای قدرت نظامی و اطلاعاتی، در برابر یك جنبش مقاومتی كوچك در نوار غزه شكست خورده است. این شكستها موجب خشم صهیونیستها شده و آثار آن در جامعه اسرائیل مشهود است.