صدای جمهوری اسلامی ایران

داودی، رفتارهای سیاسی آمریكا و تغییرات گفتاری و رفتاری آنها در مورد حقوق بشر در ایران را سكوت و تعلیق توصیف و اظهار كرد: این تغییرات ممكن است به منظور جلب نظر افكار عمومی و ایجاد اختلاف در ایران باشد. به ویژه، ترامپ و تیمش با نصب افرادی خاص در سمت‌های كلیدی، در حال گسترش خط اختلاف در ایران هستند و این موضوع می‌تواند به نوعی به ایجاد تنش‌های منطقه‌ای منجر شود.

علیرضا داودی، كارشناس و تحلیلگر ارشد رسانه در برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، با اظهار به اینكه آمریكا همواره در طرف شر تاریخ ایستاده و تغییرات در مواضع این كشور ممكن است، اما جنایات گذشته آن قابل انكار نیست، گفت: قدرت و نفوذ ایران در منطقه و جهان می‌تواند بر رفتارهای آمریكا تأثیر بگذارد و در نتیجه، ممكن است مواضع كلامی آمریكا تغییر كند.

وی با اشاره به اظهارنظرهای متناقض مقامات آمریكا در خصوص ایران تأكید كرد: هر جا كه ایران به عنوان یك قدرت مقتدر ظاهر شود، آمریكا ممكن است در تلاش برای حفظ منافع خود، تغییراتی در مواضع خود ایجاد كند، هرچند كه این تغییرات در میدان عمل ممكن است متفاوت از اظهارات كلامی باشد.

این كارشناس ارشد رسانه با بیان اینكه تغییر لحن آمریكایی‌ها در مورد حقوق بشر در ایران، نشانه‌ای از تغییر واقعی در سیاست‌های آمریكا نیست، اظهار كرد: آمریكا ذاتاً تغییر نمی‌كند و تنها لحن خود را تغییر می‌دهد در حالی كه در عمل به اقدامات خود ادامه می‌دهد.

داودی افزود: آمریكا زمانی می‌تواند درباره حقوق بشر در ایران صحبت كند كه خود از جنایاتش در این زمینه دست بردارد و به رفتارهای ناپسند خود پایان دهد. تغییر واقعی حذف بودجه شبكه‌های معاند فارسی‌زبان نیست بلكه تعطیلی شبكه صدای آمریكا و خروج نیروهای نیابتی آمریكا از منطقه است.

وی در مصاحبه با رادیو مقاومت با بیان اینكه آمریكا به هیچ وجه صلاحیت صحبت درباره حقوق بشر را ندارد، گفت: آمریكا خود ناقض حقوق بشر است و به سركوب منتقدان و پناهجویان می‌پردازد.

سردبیر رادیو مقاومت هشدار داد: نباید در دام تحلیل‌هایی بیفتیم كه تغییر لحن آمریكا را به عنوان یك پالس مثبت به ایران تفسیر می‌كنند و باید مراقب بازی‌های سیاسی آمریكا باشیم.

داودی به رفتارهای سیاسی آمریكا نسبت به ایران و تغییرات گفتاری و رفتاری آنها اشاره و بیان كرد: این تغییرات ممكن است به منظور جلب نظر افكار عمومی و ایجاد اختلاف در ایران باشد. به ویژه، ترامپ و تیمش با نصب افرادی خاص در سمت‌های كلیدی، در حال گسترش خط اختلاف در ایران هستند و این موضوع می‌تواند به نوعی به ایجاد تنش‌های منطقه‌ای منجر شود.

وی به سكوت آمریكا در مورد حقوق بشر پرداخت و این سكوت را "تعلیق" توصیف كرد و گفت: رفتارهای جدید آمریكا نمی‌تواند به تغییرات مثبت در روابط بین‌المللی منجر شود و هیچ تغییر موضعی از سوی آمریكا در قبال ایران وجود ندارد.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی