صدای جمهوری اسلامی ایران

معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع،‌ گفت: با هماهنگی هایی كه با وزارت مسكن و شهرسازی صورت گرفته است انشاله یكی از بزرگراه های مهم كشور به نام این شهید بزرگوار نام گذاری خواهد شد.

به گزارش رادیو مقاومت، «امیر عبدی» معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع، در برنامه عصر مقاومت، گفت: شخصیت دكتر فخری زاده از ابعاد مختلف قابل بررسی و تامل است. ایشان علاوه بر اینكه دانشمندی برجسته و عنصر علمی بودند، مستحضر هستید سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع با مبنای روشن فكری و ایده های نوی ایشان شگل گرفت اما ایشان یك ایده پرداز و نظریه پرداز و آینده نگر برجسته و نخبه بود.

وی ادامه داد: ایشان معتقد بود باید آینده را ترسیم كنیم نه اینكه آینده ما را به سمت و جهت خودش حركت دهد. از این جهت همواره با دانش و علم گسترده ای كه داشت بر این مبنا حركت می كرد كه در نیروهای مسلح بتوانیم به دستاوردهایی دست پیدا كنیم كه قدرت ملی و قدرت بازدارندگی مان را افزایش دهد. ایشان مطالعات گسترده ای در فلسفه علم داشت و در كنار اینكه دانشمند برجسته و نخبه در حوزه فیزیك بود، در حوزه ادبیات شعر فلسفه منطق مطالعات گسترده ای داشت و شخصیت همه جانبه ای بود كه می توانست علوم مختلف را جمع كند و در سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی به عنوان یك دانشمند هسته ای و دفاعی از او یاد كنند.

وی در ادامه افزود: كیت تشخیص كرونا در همان اولین روزهایی كه كرونا شیوع پیدا كرد، دستاورد دانش شهید فخری زاده بود. دستگاهی كه در مبادی ورودی كشور و در گمرك از آن استفاده می كنیم حاصل جرقه های فكری و نبوغ فكری ایشان بود كه ایشان را از هر نظر برجسته كرده بود. اما دشمن بد منش نمی تواند وجود چنین افرادی را تحمل كند و فكر می كنند با ترور فیزیكی این دانشمندان برجسته حركت رو به رشد و پیشرفت علمی كشور را سد می كنند كه این خیال باطل است.

عبدی در ادامه بیان داشت: دكتر فخری زاده به عنوان شخصیت برجسته علمی و دانشی و هسته ای دفاعی بود و همیشه از اینكه نام و تصویرش جایی دیده شود گریزان بود. ما در وزارت دفاع شاهد بودیم اگر كاری صورت می گرفت دوست داشت به نام دیگران بخورد اما خب همه می دانستند این از مدیریت متعهدانه ایشان شكل گرفته است.


وی گفت: ما ستاد بزرگداشت شهید فخری زاده را با مسئولیت امیر وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شكل دادیم و از روزهای آینده ویژه برنامه های مختلفی پیش بینی كردیم از جمله شروع به چاپ كتاب فاخر شهید فخری زاده به عنوان یك منبع درباره شخصیت و اقدام های ارزشمند ایشان است. با هماهنگی هایی كه با وزارت مسكن و شهرسازی صورت گرفته است انشاله یكی از بزرگراه های مهم كشور به نام این شهید بزرگوار نام گذاری خواهد شد.

وی افزود: بنای یادبود این دانشمند را در محل شهادتش در آبسرد دماوند خواهیم ساخت. كنگره شعری با موضوع ابعاد شخصیتی این دانشمند توسط حوزه هنری در دستور كار داریم. ساخت فیلم مستندی با موضوع ابعاد حقوقی و قضایی ترور دانشمند شهیدمان داریم و همزمان تمامی نهادها و سازمان های علمی دانشگاهی انقلابی مثل دانشگاه شهید بهشتی كه محل تحصیل شان بوده و سازمان انرژی اتمی ویژه برنامه هایی برای چهلمین روز شهادت ایشان در نظر گرفتند.

رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • هدف بازیگران ذینفع در تحولات سوریه، تضعیف جبهه مقاومت است

  • سوابق گروه‌های تروریستی از ذهن ملت‌های منطقه پاك نمی‌شود

  • ناتوانی آمریكا و متحدانش در حفظ امنیت رژیم صهیونیستی

  • بازیابی حماس و جهاداسلامی/ بایكوتِ شكست اسرائیل در رسانه‌های عبری

  • عراق؛ قتلگاهِ نیروهای الجولانی

  • نحوه امدادرسانی سازمان ملل به غزه سودی ندارد

  • حاج قاسم یك مدیر حكمرانی بود

  • رادیو مقاومت؛ رسانه استقامت تا پیروزی

  • رادیو مقاومت، صدای مردم بی‌پناه غزه است

  • حماس قدرتمندتر از دوران طوفان‌الاقصی