صدای جمهوری اسلامی ایران

حمیدرضا مقدم‌فر با تاكید بر اینكه جوانان و نوجوانان امروزه شیفته حاج قاسم سلیمانی هستند، گفت: حاج قاسم نماد و اسطوره آنچه كه به عنوان انقلاب اسلامی و فرزندان انقلاب است، مطرح می‌شود.

دكتر حمیدرضا مقدم‌فر در ستاد هماهنگی بزرگداشت دومین سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی كه با حضور علیرضا زاكانی شهردار تهران، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و دختران شهید سلیمانی در تالار ایوان شمس برگزار شد، اظهار كرد: اولین نكته‌ای كه باید به آن اشاره داشته باشم این است كه شهادت حاج قاسم سردار بزرگ اسلام و سردار دل‌ها یك هدیه بود و حماسه‌ای كه بعد از شهادت ایشان و مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی انجام شد، بی‌نظیر بود كه امام خامنه‌ای نیز این روز را "یوم‌الله" خواندند.

وی با اشاره به دلدادگی گروه‌های مختلف مردمی در مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان كرد: در 40 سالگی انقلاب و در آن مقطع، مردم در مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی شركت كردند و این مسئله یك موهبت الهی و یك فرصت بزرگ برای ملت ماست و آن را باید حفظ كنیم و در واقع غفلت از حاج قاسم سلیمانی یك غفلت راهبردی است.

مقدم‌فر با اشاره به مجاهدت‌های شهید حاج قاسم سلیمانی در سال‌های گذشته گفت: ایشان 21 سال فرمانده سپاه قدس بودند و در این مدت حضورشان كه در مأموریت‌های مختلف حضور پیدا می‌كردند حتی یك دلار نیز حق ماموریت نمی‌گرفتند.

وی ادامه داد: متاسفانه سال گذشته به دلیل بیماری كرونا این شرایط فراهم نشد كه بتوانیم مراسم سالگرد حاج قاسم را برگزار كنیم و امسال با كاهش این بیماری و فراهم شدن شرایط این فرصت برای ما فراهم شده است تا بتوانیم مراسم را برگزار بكنیم.

مقدم‌فر با تاكید بر اینكه جوانان و نوجوانان امروز شیفته حاج قاسم سلیمانی هستند گفت: حاج قاسم نماد و اسطوره آنچه كه به عنوان انقلاب اسلامی و فرزندان انقلاب است مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: بیش از 300 اثر در وزارت ارشاد (انتشار كتاب) در ارتباط با شهید حاج قاسم سلیمانی به ثبت رسیده است كه البته از این تعداد 60 اثر در فرآیند انتشار قرار دارند و امسال هم كنگره علمی پژوهشی شهید سلیمانی برگزار شد.

مقدم‌فر با اشاره به مشاركت شهرداری تهران در برگزاری دومین سالگرد حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان كرد: انتظار داریم در این بخش شهرداری تهران در پایتخت كمك‌های لازم را داشته باشد و انتظار ما از شهرداری پشتیبانی و حمایت است.

وی با اشاره به ویژگی‌های شهید سلیمانی افزود: اخلاص و تدین حاج قاسم از ویژگی‌های این شهید بزرگ بود و ایشان یك خانه در كرمان داشتند كه آن خانه را نیز وقف حضرت زهرا(س) و هیئت حضرت زهرا(س) كرد. باید حاج قاسم را بیشتر و بهتر بشناسیم. ان‌شاءالله بعد از دو سال و با كاهش بیماری منحوس كرونا این فرصت پیدا شده است كه مردم در مراسم سالگرد حاج قاسم سلیمانی حضور داشته باشند.

مقدم‌فر همچنین به برگزاری پویش‌های مختلف توسط مردم در ارتباط با شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره كرد و گفت: پویش‌های ختم قرآن، زیارت به نیابت حاج قاسم و پویش نان به نیت حاج قاسم از جمله پویش‌هایی است كه توسط گروه‌های مختلف مردمی انجام گرفته است.

به گزارش تسنیم، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز در این مراسم با اشاره به اینكه از شهدا گفتن كار ساده‌ای نیست، گفت: ما اصولا در زندگی با یاد و نام شهدا بزرگ شده‌ایم. شهدای بزرگوار ما در مسیر سیدالشهداء حركت كرده‌اند و در این مسیر به شهادت رسیده‌اند و در نهایت نیز به آرزوی خود رسیدند و مهمان سرور شهیدان اباعبدالله‌الحسین شدند و در دفاع مقدس از این نمونه‌ها فراوان بود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • تجمع میلیونی در یمن، نشان‌دهنده افزایش بصیرت جبهه مقاومت است

  • مستند زندگی شهید محمدهادی حاج رحیمی به زودی آماده می شود

  • جبهه مقاومت ظرفیت بالایی دارد

  • تنها راهكار تسرّی فرهنگ مقاومت، روایت هنرمندانه است

  • بصیرت، هسته مركزی گفتمان ضد استكباری است

  • بصیرت مردم پازل دشمن را بهم می ریزد

  • تمركز رسانه‌ها از فلسطین دور نشود

  • مكتب حاج قاسم همه ابعاد زندگی را دربر می‌گیرد

  • موشك‌های هایپرسونیك از مهمترین امتیازات یمن است

  • اهمیت حكمرانی رسانه‌ای دو برابر شده است