صدای جمهوری اسلامی ایران

پژوهشگر و‌ روزنامه نگار مسائل عراق گفت: اگر مردم عراق به میدان نمی آمدند شاهد عراقی غیر مستقل بودیم كه مدیریتش به دست آمریكایی ها بود و این فاجعه بود. آن هم عراقی كه به چهار كانون اصلی بیداری اسلامی در جهان اسلام معرفی شده بود.

به گزارش روابط عمومی رادیو‌ مقاومت، سید رضا قزوینی(الغرابی) روزنامه نگار، پژوهشگر و تحلیل گر سیاسی عراقی مقیم ایران گفت: بعد از ظهور تكفیری ها در عراق شاهد این بودیم كه عراق به یكی از كانون های اصلی مقاومت با حمایت های منطقه ای و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

وی افزود: به تدریج شاهد این بودیم با گسترش نقش گروه های مقاومت در عراق ایران هم به كمك این كشور آمد و كمك های خودش را در اختیار این كشور مسلح عراق قرار داد و همزمان با ظهور داعش كشور موصل به تصرف داعش درآمد و شاهد این بودیم كه فتوای آیت اله سیستانی برای جهادكفایی علیه داعش صادر شد و صدها جوان عراقی به این دعوت لبیك گفتند و به مناطق درگیری عازم شدند و در سال 2017 شاهد فروپاشی خلافت داعش بودیم.

وی ادامه داد: مقاومت در عراق بخش قابل توجهی از مبارزه خودش را علیه هسته های تروریستی این گروه ادامه داد و ده ها نفر از جوانان عراقی در این نبردها به شهادت رسیدند و علاوه بر آن شاهد بودیم كه نیروهای بین المللی ماموریت شان پایان یافت.

الغرابی گفت: اگر مردم عراق به میدان نمی آمدند شاهد عراقی غیر مستقل بودیم كه مدیریتش به دست امریكایی ها بودو این فاجعه بود. آنهم عراقی كه به تعبیر رهبری به چهاركانون اصلی بیداری اسلامی در جهان اسلام معرفی شده بود.

وی افزود: امیدواریم شاهد این باشیم كه یك‌روز عراق از سلطه ایالت متحده امریكا از نظر سیاسی و‌نظامی رهایی پیدا كند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی